Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τι ξέρουμε για το τέλος του Game of Thrones

    Οι θάνατοι του πέμπτου κύκλου του Game of Thrones

    Ευτυχώς για όλους μας, θα αργήσει περισσότερο απ’ όσο φοβόμασταν.

    Αγαλλιάστε σύντροφοι τηλεθεατές. Τα νέα για τις μελλοντικές σεζόν του Game of Thrones είναι καλά. Και αυτό επειδή θα είναι περισσότερες από όσες νομίζαμε ότι θα ήταν μέχρι πρόσφατα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, το HBO επιβεβαιώνει πως θα γυριστούν τουλάχιστον δύο ακόμη σεζόν ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες.

    «Η ερώτηση είναι πόσες ακόμη μπορούν να υπάρξουν» αναφέρει ο πρόεδρος του ΗΒΟ, Michael Lombardo. «Οι παραγωγοί μας πιστεύουν πως η σειρά μπορεί να ολοκληρωθεί σε οκτώ σεζόν, αλλά θέλω να πιστεύω πως πάντα μπορώ να τους αλλάξω τη γνώμη. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της έκτης σεζόν, ενώ υπάρχουν συζητήσεις ήδη συζητήσεις και για την έβδομη».

    Άνθρωποι σαν τον Michael Lombardo, που έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν τις παραγωγές – χρυσωρυχεία, βλέπουν πάντα ένα βήμα παραπέρα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ΗΒΟ έχει ήδη στο μυαλό του το πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί περαιτέρω το sagα του Game of Thrones, με την παραγωγή μιας σειράς που θα λειτουργήσει ως prequel για τον μαγικό κόσμο του George R.R. Martin.

    [ad id=”6783″]

    Οπότε, ακόμα κι αν το όλο στόρι τελειώσει σε οκτώ σεζόν, μην βάλετε τα κλάματα. Το ΗΒΟ έχει πολλές ιδέες και ακόμη περισσότερο υλικό από το Game of Thrones, για να φέρει καινούργια πράγματα στη μικρή οθόνη. Φανταστείτε μια ολοκαίνουργια prequel σειρά με την Επανάσταση του Robert και την Μάχη της Τρίαινας. Καθόλου άσχημα έτσι;

    Το μόνο κακό είναι ότι θα ριζώσουμε στον καναπέ. Ή μήπως είναι καλό αυτό;

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ