Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτικές εξελίξεις: Στο Epsilon Παπαβασιλείου-Νάργες;

    Παπαβασιλείου-Νάργες;Το Epsilon χωρίς καμία αμφιβολία έχει κάνει τη μεγάλη έκπληξη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Καινούργιες εκπομπές, αγαπημένα πρόσωπα και θεαματικότητες που ανεβαίνουν καθημερινά.

    Τελευταία μεταγραφή που συζητήθηκε πολύ ήταν αυτή του Κώστα Μαρτάκη –λίγες ημέρες πριν- ο οποίος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, θα αναλάβει να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Οι ιθύνοντες όμως του καναλιού δεν σταματούν εδώ, αλλά συνεχώς αναζητούν νέα projects, θέλοντας να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

    Αυτό το διάστημα συζητούν για μια γυναικεία εκπομπή και για το λόγο αυτό έχουν ήδη προσεγγίσει για την παρουσίασή της την Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ για την ίδια εκπομπή έχουν γίνει συζητήσεις και με την Λάουρα Νάργες. Η λογική είναι στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες να βρίσκονται περισσότερες από μία γυναικείες παρουσίες με τηλεοπτική εμπειρία και απήχηση στο γυναικείο κοινό.

    Προς το παρόν πάντως δεν έχουν πέσει υπογραφές και η συζήτηση είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά το ζητούμενο, εφόσον όλα εξελιχθούν θετικά, είναι η εκπομπή να ξεκινήσει γρήγορα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αναμένουμε τη συνέχεια με ενδιαφέρον.

    Να σας θυμίσουμε πως η τελευταία τηλεοπτική συνεργασία της Έλενας Παπαβασιλείου ήταν στο Dancing With The Stars 3 και η παρουσίαση του το show «Star Κύπρος 2013 Feel Fantastic», ενώ η Λάουρα Νάργες πέρσι βρισκόταν στο πάνελ του «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ