Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τηλεοπτική σειρά γίνεται το μυθιστόρημα «Paper Aeroplanes» με την εφηβική φιλία δύο κοριτσιών

    Το μυθιστόρημα γίνεται τηλεοπτική σειρά και ο πήχης μπαίνει ψηλά. Το «Paper Aeroplanes» έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, τόνισε η Σκωτσέζα συγγραφέας.

    Την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Ντον Ο’ Πόρτερ «Paper Aeroplanes» σχεδιάζει η Victura Media, νέα εταιρεία που επικεντρώνεται στη διαχείριση franchises ψυχαγωγίας και παρουσιάστηκε στη Mipcon την ετήσια εμπορική έκθεση για την τηλεοπτική βιομηχανία που πραγματοποιείται στις Κάννες της Γαλλίας.

    Το «Paper Aeroplanes» είναι η ιστορία της εφηβικής φιλίας δύο κοριτσιών σε μία μικρή πόλη που αφηγούνται δύο έφηβες, η Ρένε και η Φλο.

    Η εταιρεία, η οποία θα δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, ιδρύθηκε από τον Τομ Τσάπμαν με σκοπό τη δημιουργία και τη διαχείριση παγκόσμιας πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με το Variety.

    Το «Paper Aeroplanes» έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου όχι μόνο επειδή ήταν το πρώτο μου μυθιστόρημα αλλά και επειδή διαδραματίζεται στο Γκέρνσεϊ όπου πέρασα μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας.

    Νομίζω ότι αυτοί οι χαρακτήρες θα μιλούν στις γυναίκες για τις επόμενες γενιές. Οι δοκιμασίες και οι θλίψεις της ζωής τους είναι διαχρονικές και η ιστορία τιμά τη συγκλονιστική δύναμη της γυναικείας φιλίας, τόνισε η Σκωτσέζα συγγραφέας, σκηνοθέτιδα και τηλεοπτική παρουσιάστρια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ