Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021
More

  Τηλεθέαση: Ιδανικό ξεκίνημα για το Καλοκαίρι #Not

  Τηλεθέαση: Ιδανικό ξεκίνημα για το Καλοκαίρι #Not


  Την Δευτέρα (6/7) τα δύο ζευγάρια του Open, Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα και Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου, είπαν την πρώτη τους καλοκαιρινή τηλεοπτική «καλημέρα». Και μπορεί η εκπομπή να φέρει το όνομα «Καλοκαίρι #Not», όμως αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, το κοινό μόνο… not δεν τους είπε.

  Συγκεκριμένα, μόλις τη δεύτερη μέρα μετάδοσής της, η εκπομπή κέρδισε την πρωτιά στην πρωινή ζώνη με μέσο όρο 15,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 20,9%.

  Το « Καλοκαίρι #Not» ήταν κυρίαρχο όχι μόνο στη ζώνη μετάδοσης, αλλά και ανάμεσα σε όλα τα ψυχαγωγικά και ενημερωτικά πρωινά προγράμματα (Στη Φωλιά των Κου Κου / STAR 15,5%, Happy Day / ALPHA 14,5%, Καλοκαίρι Μαζί /ΑΝΤ1 12,1%, Αταίριαστοι / ΣΚΑΙ 10,5%, Μίνι Καύσωνας/ MEGA 2,7%).

  Ακόμα πιο υψηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης στις γυναίκες 25-44 με μέσο όρο τηλεθέασης 24,5%, φτάνοντας σε τέταρτο το 33,3%΄Και αφήνοντας πίσω το σύνολο του ανταγωνισμού (Στη Φωλιά των Κου Κου/ STAR 21,3%, Happy Day / Alpha 15,4%, Καλοκαίρι Μαζί/ ΑΝΤ112,1%, Aταίριαστοι/ ΣΚΑΙ 2,5, Μίνι Καύσωνας/ MEGA 0,2% ).

  Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, συναντιούνται και στην τηλεόραση και γίνονται η καλύτερη καλοκαιρινή παρέα των τηλεθεατών, καθημερινά στις 9:50 στο #OpenTv.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

   

  Δείτε Επίσης