Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεθέαση: Σαρώνουν οι «Φόνοι στο Καμπαναριό»

    Πρώτη στο σύνολο η «Γη της Ελιάς»

    Δύο ξεκάθαρους νικητές είχε η μάχη για την τηλεθέαση στην prime time ζώνη της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, αφού οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» και η «Γη της Ελιάς» έδειξαν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

    Αφενός η νέα κωμωδία του Alpha διατήρησε την πρωτοκαθεδρία της στο δυναμικό κοινό, ενώ τη δική της πρωτιά κατέλαβε η δραματική σειρά του MEGA στο γενικό σύνολο. Πιο αναλυτικά, οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» σημείωσαν τηλεθέαση 20,5% στο δυναμικό κοινό, η «Γη της Ελιάς» 12,9% και το «Προξενιό της Ιουλίας» 11,4%. Τα υπόλοιπα προγράμματα κινήθηκαν σε μονοψήφιες επιδόσεις, όπως το «Μετά τη Φωτιά» στο 9,6% και το live του Fame Story στο 9,1%. Όσον αφορά τις σειρές της ΕΡΤ1, στο 1,8% έκλεισε η τηλεθέαση για την κωμική σειρά «Στα Σύρματα» και στο 1% για τον «Τρίτο Όροφο».

    Στο γενικό σύνολο η «Γη της Ελιάς» άγγιξε το 21,2%, ενώ οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» συγκέντρωσαν 17,8% και το «Προξενιό της Ιουλίας» 14,3%. Και πάλι ακολούθησαν με μονοψήφια τηλεθέαση το «Μετά τη Φωτιά» του ΑΝΤ1 (9%) και το Fame Story Live (8%). Τέλος, στο 2,2% έφτασε η τηλεθέαση για τη σειρά «Στα Σύρματα» και στο 1,9% για τον «Τρίτο Όροφο».

    Η τηλεθέαση

    ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

    Φόνοι στο Καμπαναριό 20,5%
    Γη της Ελιάς 12,9%
    Προξενιό της Ιουλίας 11,4%
    Μετά τη Φωτιά 9,6%
    Fame Story 9,1%
    Στα Σύρματα 1,8%
    3ος Όροφος 1%

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

    Γη της Ελιάς 21,2%
    Φόνοι στο Καμπαναριό 17,8%
    Προξενιό της Ιουλίας 14,3%
    Μετά τη Φωτιά 9%
    Fame Story 8%
    Στα Σύρματα 2,2%
    3ος Όροφος 1,9%

    • Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

    τηλεθέαση

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ