Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τις απαιτήσεις του Eiichiro Oda για το live-action One Piece αποκάλυψε ο showrunner

    Τις απαιτήσεις του Eiichiro Oda για το live-action One Piece αποκάλυψε ο showrunner

    Δύο μεγάλες απαιτήσεις φαίνεται πως είχε ο δημιουργός του “One Piece”, Eiichiro Oda για την live-action μεταφορά του Netflix.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του showrunner Matt Owens στο Shueisha (μέσω ComicBook), o Oda ήθελε τα backstories των κύριων χαρακτήρων να μείνουν ανέπαφα και να πέφτει φως πάνω στις διαφορετικές ικανότητες τους.

    “Είναι τόσο καθοριστικά [τα backstories] στο ποιοι είναι ως άνθρωποι, ποια είναι τα όνειρα και τα κίνητρά τους και το πως τα σκαλίζει ο Luffy, καθώς τους συναντά και τους βοηθά να ανακαλύψουν ξανά αυτά τα όνειρα”, είπε. “Ιδίως οι δυνάμεις του devil fruit και οι άλλες ικανότητες σχεδιάστηκαν πολύ προσεκτικά από τον Oda και έπεσε πολύ φαντασία στο τι μπορούν να κάνουν διαφορετικοί άνθρωποι και ποιοι είναι οι κανόνες με αυτό”.

    H live-action μεταφορά του “One Piece” ανακοινώθηκε το 2017 και πήρε και επίσημα το πράσινο φως στις αρχές του 2020. Μέλη του cast είναι οι Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Sanji (Taz Skylar) και Usopp (Jacob Romero), μεταξύ άλλων.

    Ο Oda έχει εμπλακεί στο project ως εκτελεστικός παραγωγός και μάλιστα, σε παρελθοντική του δήλωση είχε πει ότι η σειρά θα έβγαινε μόνο αν το έλεγα ο ίδιος. Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer έγραψε ένα γράμμα όπου έδινε συγχαρητήρια στα μέλη της παραγωγής, ενώ σε μια δεύτερη δημοσίευσή του ξεκαθάρισε ότι η live-action δεν θα είναι αυτούσια του manga που δημιούργησε πριν από 26 χρόνια και ότι θα λείπουν κάποιοι χαρακτήρες.

    Η πρώτη σεζόν θα διαρκεί μόλις οχτώ επεισόδια, θα εξιστορεί τα γεγονότα του East Blue Saga και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Αυγούστου. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ