Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Τις νέες φωνές των πρωταγωνιστών ακούμε στο trailer του “Rick and Morty”

    Τις νέες φωνές των πρωταγωνιστών ακούμε στο trailer του "Rick and Morty"

    Το Adult Swim έδωσε στο φως της δημοσιότητας το trailer της έβδομης σεζόν του “Rick and Morty”, μέσα από στο οποίο ακούμε για πρώτη φορά τους ηθοποιούς που αντικατέστησαν τον Justin Roiland.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο συν-δημιουργός αφαιρέθηκε από την σειρά, ύστερα από τις κατηγορίες περί βιαιοπραγίας (οι οποίες πλέον έχουν καταργηθεί). Αν και ο ίδιος δάνειζε την φωνή του και στους δύο χαρακτήρες, το κανάλι αποφάσισε ότι για αντικαταστάτες θα βρει διαφορετικούς ηθοποιούς. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, αλλά υπάρχει η υπόσχεση ότι θα τα μάθουμε πριν την πρεμιέρα της σειράς.

    Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι γιατί η παραγωγή “θέλει την σειρά να μιλήσει μόνη της. Πιστεύουμε στην δύναμη της σεζόν και στις νέες μας φωνές και θέλουμε να την διατηρήσουμε. Την τηλεοπτική εμπειρία για τους fans”, όπως ανέφερε αντιπρόσωπος στο IGN.

    Η έβδομη σεζόν του “Rick and Morty” θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου. Συνολικά αναμένουμε δέκα επεισόδια, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η όγδοη, ένατη και δέκατη σεζόν, οι οποίες θα έρθουν υπό την συμφωνία που υπέγραψαν οι δημιουργοί το 2018 για 70 επεισόδια. Στην χώρα μας η σειρά προβάλλεται μέσω του Netflix.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ