Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τις πρεμιέρες των “Gotham Knights” και “Superman & Lois” ανακοινώνει το CW

    Τις πρεμιέρες των "Gotham Knights" και "Superman & Lois" ανακοινώνει το CW

    Την ημερομηνία πρεμιέρας των υπερηρωικών σειρών, “Superman & Lois” και “Gotham Knights”, ανακοινώνει το CW.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, και οι δύο σειρές θα κάνουν την εμφάνισή τους την ίδια ημέρα στις 14 Μαρτίου.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Το “Superman & Lois” επιστρέφει με την τρίτη του σεζόν, στην οποία θα δούμε την επιστροφή των Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch στους ομότιτλους ρόλους, αλλά και τους Alexander Garfin ως Jordan Kent, Inde Navarrette ως Sarah Cushing, Dylan Walsh ως Samuel Lane, Emmanuelle Chriqui ως Lana Lang, Erik Valdez ως Kyle Cushing, Wolé Parks ως Stranger, Tayler Buck ως Natalie Irons, Sofia Hasmik ως Chrissy Beppo, Michael Bishop ως Jonathan Kent και Chad L. Coleman ως Bruno Mannheim. Η σειρά ήταν μία από τις πρόωρες ανανεώσεις του καναλιού τον Μάρτιο που μας πέρασε.

    Από την άλλη, το “Gotham Knights”, που δεν έχει καμιά σχέση με το βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες (review εδώ), ανακοινώθηκε το 2021. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Ο Batman είναι νεκρός και ένα βαρέλι πυρίτιδας έχει ανάψει στην Γκόθαμ χωρίς να είναι εκεί ο Σκοτεινός Ιππότης για να την προστατέψει. Στον απόηχο της δολοφονίας του Bruce Wayne, ο επαναστάτης υιοθετημένος γιος του Turner Hayes (Oscar Morgan, “De Son Vivant”) παγιδεύεται για την δολοφονία, μαζί με τα παιδιά των εχθρών του Batman: Duela (Olivia Rose Keegan, “Days of Our Lives”), μια απρόβλεπτη μαχήτρια και ικανή κλέφτρα που γεννήθηκε στο Άσυλο Άρκαμ και εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα της, Harper Row (Fallon Smythe, “grown-ish”), μια έξυπνη και καυστική μηχανικό που μπορεί να φτιάξει τα πάντα, και τον αδερφό της Cullen Row (Tyler DiChiara, “The Virgin of Highland Park”), έναν έξυπνο transgender νεαρό που έχει κουραστεί να είναι ευγενικός και συγκαταβατικός. Με τον χαρισματικό και ξεροκέφαλο Εισαγγελέα Harvey Dent (Misha Collins, “Supernatural”) και την αστυνομία κατά πόδας, ο Turner θα βασιστεί σε συμμάχους, μεταξύ άλλων και στην καλύτερή του φίλη και αξιοθαύμαστη προγραμματίστρια Stephanie Brown (Anna Lore, “All American”) και την απίθανη sidekick του Batman, Carrie Kelley (Navia Robinson, “Raven’s Home”). Αλλά οι Knights θα μάθουν σύντομα ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη και πιο μοχθηρή δύναμη που δουλεύει στην Γκόθαμ. Αυτή η ομάδα αταίριαστων φυγάδων θα πρέπει να συνεργαστεί για να γίνει η επόμενη γενιά σωτήρων, γνωστή ως Gotham Knights”.

    Και οι δύο σειρές είναι μια παραγωγή του Greg Berlanti, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Sarah Schechter και David Madden. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν το “Gotham Knights” θα σχετίζεται με το Arrowverse με κάποιον τρόπο.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    • #TAGS ⟶
    • CW
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ