Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Τίτλοι του HBO ίσως βρεθούν στο Netflix

    Τίτλοι του HBO ίσως βρεθούν στο Netflix

    To HBO κάνει συζητήσεις με το Netflix για να προβάλει τις σειρές του.

    Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. Discovery προσπαθεί να πουλήσει τίτλους γνωστών σειρών της στη συνδρομητική, μεταξύ άλλων και το “Insecure” της Issa Rae. Ο λόγος αυτής της κίνησης είναι καθαρά οικονομικός, αλλά η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα, όπως ενημερώνουν πηγές εκ των έσω. Επιπλέον, η συμφωνία δεν θα είναι αποκλειστική, δηλαδή μια σειρά θα μπορεί να παίζεται και στις δύο συνδρομητικές ταυτόχρονα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά σε δέκα χρόνια που σειρά του HBO θα υπάρχει σε κάποια άλλη υπηρεσία.

    Το “Insecure” δημιουργήθηκε από τις Rae και Larry Wilmore και βασίζεται στο “Awkward Black Girl” της πρώτης. Περιστρέφεται γύρω από τις αμήχανες στιγμές μιας σύγχρονης Αφροαμερικανίδας, της Issa Dee, και παίχτηκε από το 2016 έως το 2021. Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Yvonne Orji ως Molly Carter, Jay Ellis ως Martin Lawrence Walker, Natasha Rothwell ως Kelli Prenny, Amanda Seales ως Tiffany DuBois, Kendrick Sampson ως Nathan Campbell και Leonard Robinson ως Taurean Jackson, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Rae, Prentice Penny, Michael Rotenberg, Melina Matsoukas, Dave Becky και Jonathan Berry. Κατά τη διάρκεια των πέντε σεζόν του ήταν υποψήφιο για τρεις Χρυσές Σφαίρες και πέντε Emmy.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και στη γνώμη μας για τις σειρές που ολοκληρώθηκαν τον Μάιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ