Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Discovery” με την πέμπτη του σεζόν

    Discovery" με την πέμπτη του σεζόν

    To “Star Trek: Discovery”, η σειρά που αναβίωσε την τηλεοπτική πλευρά του franchise το 2017, θα κλείσει τον κύκλο της με την πέμπτη σεζόν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Paramount+, τα νέα επεισόδια θα φτάσουν στις αρχές του 2024 και θα είναι δέκα στο σύνολο.

    Το στούντιο σχεδιάζει να γιορτάσει την σειρά μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου “με εορτασμούς και εμφανίσεις σε σημαντικά events στις αγορές του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους”, όπως μάς λέει η επίσημη ανακοίνωση. Πηγές αναφέρουν ότι τα πρώτα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα κάνει την εμφάνισή της στη συνδρομητική.

    Η σειρά έκανε την πρεμιέρα της στα CBS και CBS All Access, όπως ονομαζόταν η συνδρομητική πριν αλλάξει σε Paramount+. Showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι η Michelle Paradise, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Bryan Fuller, Eugene Roddenberry, Trevor Roth, Akiva Goldsman, Heather Kadin, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts, Alex Kurtzman, Olatunde Osunsanmi, Frank Siracusa, John Weber και Jenny Lumet. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Sonequa Martin-Green (Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Hugh Culber), David Ajala (Cleveland Booker) και Blu del Barrio (Adira), οι οποίοι θα επιστρέψουν για τα νέα επεισόδια.

    Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες, αν και το κανάλι λέει ότι οι χαρακτήρες “θα πάνε σε μια επική περιπέτεια στον γαλαξία για να βρουν μια αρχαία δύναμη, της οποίας η ίδια η ύπαρξη είχε παραμείνει επίτηδες κρυφή για αιώνες”.

    “Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πως αισθάνθηκα να στεκόμαστε μαζί ως μια τηλεοπτική οικογένεια, κρατώντας το κειμήλιο του ‘Trek’ με όλους αυτούς από το franchise και με τους fans”, είπε η Martin-Green σε δήλωσή της. “Οι fans μάς καλωσόρισαν στις καρδιές τους, καθώς ξεκινήσαμε τη νέα εκδοχή του ‘Trek’ και μια ολόκληρη πλατφόρμα διασκέδασης, και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό”.

    Το “Discovery” άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για το franchise, το οποίο μετά έφερε τα “Picard”, “Strange New Worlds”, “Lower Decks”, “Prodigy” και πολλά ακόμα. Έσπρωξε τα όρια για την ενσωμάτωση, κάτι που είχε ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του franchise το 1966. Η Martin-Green ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα, της οποίας ο χαρακτήρας διοικούσε σκάφος του σύμπαντος, ενώ η σειρά ως σύνολο επικεντρώνονταν αρκετά στην ΛΟΑΤΚΙ+ αντιπροσώπευση.

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι όλα τα επεισόδια μπορούν να προβληθούν στη χώρα μας μέσω του Cosmote TV. Πώς σας φαίνεται που το “Star Trek: Discovery” ολοκληρώνει το ταξίδι του; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ