Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Το “Adult Swim” κόβει τους δεσμούς του με τον συν-δημιουργό του Rick and Morty

    Το "Adult Swim" κόβει τους δεσμούς του με τον συν-δημιουργό του Rick and Morty

    Το Adult Swim ανακοίνωσε ότι έκοψε τους δεσμούς της με τον συν-δημιουργό, εκτελεστικό παραγωγό και ηθοποιό του “Rick and Morty”, Justin Roiland, ύστερα από τις κατηγορίες περί βιαιοπραγίας.

    Το κανάλι έκανε την ανακοίνωσή του μέσω του Twitter, λίγες εβδομάδες μετά την είδηση για τις κατηγορίες. Εκεί, αποκάλυψε ότι η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά και ότι η ομάδα εργάζεται πολύ σκληρά για να φέρει την έβδομη σεζόν.

    Δείτε την παρακάτω:

    Ο Roiland είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2020 για ένα περιστατικό σωματική βίας που είχε συμβεί τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, από μια άγνωστη πηγή. Ο Roiland δήλωσε αθώος πέρυσι και η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει στις 27 Απριλίου 2023, σύμφωνα με το NBC News.

    Εκτός από το κανάλι, και το Squanch Games, το στούντιο παιχνιδιών που έχει ιδρύσει ο Roiland και μάς έφερε το “High on Life” τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από την εταιρεία την περασμένη εβδομάδα. Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Ο Roiland δανείζει τη φωνή του και στους δύο πρωταγωνιστές της ενήλικης σειράς κινουμένων σχεδίων, την οποία στην χώρα μας μπορούμε να δούμε μέσω του Netflix, και άγνωστο παραμένει ποιος θα τους αναλάβει τώρα. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για να γίνει recast των ρόλων και, πλέον, ο συν-δημιουργός Dan Harmon θα κατέχει τη θέση του showrunner μόνος του. Η σειρά έχει ανανεωθεί για έβδομη σεζόν, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η όγδοη και η ένατη, οι οποίες θα έρθουν υπό την συμφωνία που υπέγραψαν οι δημιουργοί το 2018 για 70 επεισόδια.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ