Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το αγοράκι της φωτογραφίας αγωνίστηκε στο Survivor – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

    Το μωράκι που ποζάρει στην αγκαλιά της μαμάς του κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό, είναι γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος, ενώ πήρε μέρος στο Survivor του 2022.

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

    Λάμπρος Κωνσταντάρας

    Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην παιδική του ηλικία!

    Λάμπρος Κωνσταντάρας

    Ποιος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

    Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1979 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι γιος του δημοσιογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Κωνσταντάρα και εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα. Μιλώντας για τον παππού του και σπουδαίο ηθοποιό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε πει σε συνέντευξή του στην Espresso: «Σίγουρα στην κανονική ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες. Όπως συνέβαινε και με όλους σχεδόν τους μεγάλους κωμικούς της εποχής. Άλλοι ήταν στην καθημερινότητά τους κι άλλοι στο πανί».

    «Προσωπικά, μόνο όταν μεγάλωσα, κατάλαβα την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Για εμένα ήταν απλά ο παππούς μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό», είχε προσθέσει.

    Ακόμα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Εμείς», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφερόμενος στον παππού του είχε εξομολογηθεί: «Είναι βαρύ το όνομα και δεν έχω βαρεθεί να μου το λένε. Οι περισσότεροι με ρωτούν για εκείνον με αγάπη, νοσταλγία και είναι κάτι πολύ ευχάριστο αυτό. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να τον ζήσω περισσότερο».

    «Είχε αποσυρθεί κι όταν επέστρεψε, δεν ήταν πολύ καλά. Δεν ήθελε τα εγγόνια του κι όλοι οι άνθρωποι γενικά, να τον βλέπουν έτσι. Είχε μια υπερηφάνεια, δεν ήθελε να τον δούνε αλλιώς από αυτό που ήταν στις ταινίες», είχε συμπληρώσει στη συνέχεια.

    Επίσης, είχε σημειώσει ότι: «Ήταν αρχοντάνθρωπος και το λένε άνθρωποι που τον έζησαν πολύ. Πολλοί άνθρωποι, με τους οποίους έπαιξε μαζί, μου έχουν πει ιστορίες για εκείνον».

    Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκίνησε την πορεία του στην δημοσιογραφία από το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ στην συνέχεια μεταπήδησε στη ψυχαγωγία. Έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση.

    Η ενασχόλησή του με την ψυχαγωγία ξεκίνησε με την συμμετοχή του στον «Πρωινό Καφέ». Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει λάβει μέρος σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Φέτος συμμετέχει στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay’s Time», την οποία παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

    Η συμμετοχή στο Survivor

    Το 2022 πήρε την απόφαση να μπει στο «Survivor». Εκείνη την σεζόν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι 53 μέρες.

    Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε πει σχετικά με το «Survivor»: «Το «Survivor» ήταν για μένα μια δοκιμασία και μπήκα για την εμπειρία. Και εμένα με εξέπληξε ευχάριστα ο εαυτός μου που αντεπεξήλθα. Είχα παραπάνω κιλά όταν μπήκα στο «Survivor», αλλά ήμουν ανέκαθεν αθλητικός τύπος. Η πιο δυνατή στιγμή στο «Survivor» ήταν όταν έφερα τον πόντο και κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας».

    «Έμεινα 53 μέρες και θυμάμαι μία προς μία τις στιγμές που έζησα. Λόγω του «Survivor» πήρα έναν σιωπηλό όρκο. Να περνάω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου. Όταν βγήκα είχα πολλά νεύρα με τον Βαλάντη. Τώρα μέσα μου του τα έχω συγχωρήσει όλα», είχε δηλώσει.

    Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε τονίσει πως: «Ήθελα πολύ να ζήσω την εμπειρία. Ήμουν από τους ανώμαλους. Ήθελα πάρα πολύ. Το έβλεπα κι ήθελα να έχω την εμπειρία να δω πως είναι. Στην αρχή πήγα με φόβο μη ξεφτιλιστώ γιατί τα αγωνίσματα είναι πιο δύσκολα απ΄ ότι φαίνονται. Είναι επίσης και πολλή ώρα και με πολλούς τραυματισμούς».

    «Δεν περίμενα ότι θα αντέξω 50 μέρες στο «Survivor». Φοβόμουν τα αγωνίσματα και όταν άρχιζα να ψιλοκερδίζω πήρα θάρρος. Μετά ήρθα κοντά με κάποια άτομα τον Απόστολο, τη Μυριέλλα, τη Ναυσικά και βρήκα και πολύ καλή επαφή και με την μπλε ομάδα. Εγώ μπήκα στο παιχνίδι χωρίς στρατηγική. Το να μπεις όμως στο παιχνίδι χωρίς στρατηγική, είναι και αυτό μία στρατηγική. Προσπάθησα να είμαι η φωνή της λογικής, αλλά ίσως αυτό είναι αυτό που δεν θέλει το παιχνίδι», είχε αναφέρει.

    Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 5 Μαΐου του 2020. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: «Λίγα χρόνια πριν…».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ