Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

    Το αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία το καλοκαίρια του 1984 σε ηλικία 9 ετών, είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός που έχει διαγράψει μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της υποκριτικής στην Ελλάδα.

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

    Πέτρος Λαγούτης
    Πηγή: Instagram/petros_lagoutis_official

    Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Πέτρο Λαγούτη στην παιδική του ηλικία!

    Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

    Ποιος είναι ο Πέτρος Λαγούτης

    Ο Πέτρος Λαγούτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου του 1975. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ είναι και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

    Η πορεία στην υποκριτική

    Κατά την διάρκεια της καριέρας του στον χώρο της υποκριτικής έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

    Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει στις σειρές: «10η Εντολή», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Εργαζόμενη Γυναίκα», «3ος Νόμος», «Ο πόλεμος των άστρων», «Ήλιος», «Έτερος Εγώ» και «Παγιδευμένοι».

    Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο, είναι οι παραστάσεις: «Τομ Σόγιερ», «Η μέθοδος του Γκρόνχολμ», «Toc Toc: Η μεγάλη επιστροφή» και «Τέλειοι ξένοι».

    Ο ηθοποιός έχει λάβει μέρος και σε ταινίες, μεταξύ αυτών: «Η κληρονόμος», «Ι-4: Λούφα και Απαλλαγή» και «Η Ρόζα της Σμύρνης».

    Σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, είχε μιλήσει και για τοξικές και δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει κατά το παρελθόν, τις οποίες και υπέμεινε: «Έχω βρεθεί σε δύσκολες και τοξικές συνεργασίες και τις υπέμεινα. Με όλα αυτά που έγιναν, τα πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ ευτυχώς. Το λέγαμε ότι θα συμβεί αυτό. Είναι πολύ πιο εύκολο να αντιδράσεις πια. Τότε αναγκαζόσουν να κάνεις υπομονή, να το “καταπιείς” και να το διοχετεύσεις σε κουβέντες με συνάδελφους. Μου έτυχαν συνεργασίες που αν με ρώταγες αν θέλω να φύγω θα έλεγα ναι, τρέχοντας».

    Ο γάμος με την Μυρτώ Αλικάκη και τα παιδιά τους

    Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη, από το 2002 έως και το 2010. Κατά την διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο γιους, τον Γιώργο και τον Δημήτρη.

    Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου είχε πει για τα παιδιά τους ότι: «Και με τους δύο μου γιους είμαστε φίλοι. Δεν είναι ίδια όλα τα παιδιά επειδή έχουν τους ίδιους γονείς, είναι και θέμα χαρακτήρα. Και εγώ και η Μυρτώ έχουμε και με τους δύο μία πάρα πολύ ωραία σχέση που λέμε τα περισσότερα, δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα. Και εμείς οι μεγάλοι έχουμε πράγματα που τα κρατάμε και εμείς. Ακόμα και τα δύσκολα όμως τα συζητάμε».

    Ενώ σχετικά με την Μυρτώ Αλικάκη είχε εξομολογηθεί πως: «Με την Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από την αρχή του χωρισμού. Πέρασαν δύο χρονάκια, να ηρεμίσουμε, να φύγουν οι τσίτες και νομίζω χρειάζεται για όλους αυτό. Στην αρχή νομίζεις ότι θα κρατήσει για πάντα, αλλά με την Μυρτώ ποτέ δεν ξεφύγαμε. Υπήρχε ένας θυμός και τα απωθημένα του καθενός. Τα πράγματα χαλαρώνουν με τον χρόνο και με το πως βλέπεις τον άλλο. Νομίζω και η Μυρτώ έβλεπε σε εμένα και εγώ σίγουρα έβλεπα στη Μυρτώ μία γυναίκα η οποία ήταν εντάξει με τα παιδιά μας, ωραία μαμά, σωστή μαμά. Δεν υπήρχαν περίεργα πράγματα μεταξύ μας».

    Πέτρος Λαγούτης Μυρτώ Αλικάκη
    Πηγή: Instagram/petros_lagoutis_official

    Η μάχη με τον εθισμό

    Ο Πέτρος Λαγούτης επίσης, έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό που αντιμετώπισε στην ζωή του. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου  είχε εξηγήσει: «Ο εθισμός σε καταπίνει, βασικά κάνει κουμάντο στο μυαλό σου. Χάνεις τον εαυτό σου, είσαι έρμαιο του εκάστοτε εθισμού σου. Υπάρχουν αναλαμπές και από μία τέτοια αναλαμπή πρέπει να πιαστείς και να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς και πάλι».

    «Καταρχάς οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ κάνουν ένα απίστευτο έργο και εγώ θα τους το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή αυτό το πράγμα. Η περίοδος του ΚΕΘΕΑ είναι ένα ταξίδι προς το φως, που πάλι δεν είναι ότι από την αρχή είναι όλα ροζ… Μάλλον στην αρχή είναι όλα ροζ, μετά σιγά σιγά περνώντας ο καιρός καταλαβαίνεις ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο να ξεφύγεις από τον εθισμό σου. Το στοίχημα είναι ότι πρέπει να αλλάξεις κομμάτια μέσα σου που σε οδήγησαν εκεί πέρα. Ο εθισμός είναι το σύμπτωμα», είχε σημειώσει.

    Στη συνέχεια είχε πει: «Οπότε ξεκινάς ένα ταξίδι αυτογνωσίας, που όσο προχωράς και σε γνωρίζεις καλύτερα, τόσο αρχίζεις και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για να βγεις στο φως. Τελειώνοντας αυτό το ταξίδι, γιατί με ρωτάνε πολλοί «Πω πω δεν θα ήθελες να γυρίσεις ξανά εκεί που ήσουν;», φυσικά και δεν θα ήθελα να γυρίσω ξανά εκεί που ήμουν, αλλά το μεγαλύτερο κέρδος δεν είναι ότι γλύτωσες απ’ αυτό, είναι ότι βρήκες το καινούργιο!».

    «Που και γι’ αυτό συνηθίζουν οι άνθρωποι που έχουν πάει σε απεξαρτήσεις να μιλάνε για τον παλιό τους εαυτό και τον καινούργιο τους εαυτό. Δηλαδή υπάρχει ο παλιός Πέτρος γι’ εμένα και ο καινούργιος Πέτρος, τα δεύτερα γενέθλια που λέμε! Είναι σαν μία μεγάλη τομή στην ζωή σου που ξεκινάς ένα καινούργιο ταξίδι», είχε προσθέσει.

    Η σχέση με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

    Ο Πέτρος Λαγούτης πλέον είναι σε σχέση με την επίσης ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Παγιδευμένοι», Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

    «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που μαζί παίζεται σε μια σειρά που έχει κάνει μια επιτυχία και είστε μαζί, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από τη στιγμή που έγινε αυτό με τις φωτογραφίες στις πορείες, τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως αν είναι να ζούμε και να κρυβόμαστε, δεν… Εκεί έρχονται και τα χειρότερα. Σε ακολουθούν οι παπαράτσι και είπα πως αυτό δεν θέλω να το ζήσω. Ας πούμε πως είμαστε μαζί να τελειώνουμε. Συζητήσαμε και είπαμε “τι κάνουμε τώρα; Θα κρυβόμαστε;”. Ίσως εγώ πιο έμπειρος σε αυτό το κομμάτι είπα πως όσο πιο γρήγορα το πούμε τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

    Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Πέτρος Λαγούτης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 8 Μαρτίου του 2018, με αφορμή τα γενέθλιά του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ