Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Prodigy” σώθηκε από το Netflix

    Prodigy" σώθηκε από το Netflix

    Το Netflix έρχεται και σώζει άλλη μια σειρά από την ακύρωση.

    Ο λόγος για το “Star Trek: Prodigy”, το οποίο αφαιρεθεί από το Paramount+ και ακυρώθηκε, παρά το γεγονός ότι είχε ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν. Κατά πως φαίνεται, η πρώτη σεζόν της σειράς θα μεταφερθεί στο Netflix στα τέλη του 2023 και τα νέα επεισόδια θα προσγειωθούν στην συνδρομητική μέσα στο 2024.

    Η απόφαση της ακύρωσης κινητοποίησε τους fans, οι οποίοι ξεκίνησαν καμπάνια για την σωτηρία της, ενώ νοίκιασαν αεροπλάνο που πετούσε πάνω από τα κεντρικά του Netflix στο Λος Άντζελες επί 10 λεπτά, ανεμίζοντας ένα πανό που έγραφε “Save Star Trek Prodigy”.

    Δείτε την ανακοίνωση των συν-showrunners, Dan και Kevin Hageman, και του εκτελεστικού παραγωγοί, Alex Kurtzman, παρακάτω:

    Το “Prodigy” ήταν μια kid-friedly σειρά που παιζόταν παράλληλα και στο Nickelodeon. Είχε ανακοινωθεί από το 2019 και ακολουθούσε “μία ομάδα από άναρχους εφήβους που ανακαλύπτουν ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο του Starfleet και το χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν περιπέτεια, σημασία και σωτηρία”. Από τους ηθοποιούς που δάνειζαν τις φωνές τους στους χαρακτήρες, η πιο γνωστή ήταν η Kate Mulgrew η οποία επέστρεψε στον ρόλο της Kathryn Janeway μετά τα “Star Trek: Voyager” (1995- 2001) και “Star Trek: Nemesis” (2002).

    Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που το Netflix ορμά και σώζει μια σειρά από την καταστροφή (δηλαδή την ακύρωση). Να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο είχε κάνει για τα “Lucifer”, “Cobra Kai” και “Manifest”, κινήσεις που αποδείχτηκαν επιτυχής, καθώς – με εξαίρεση της τελευταίας – όλες τους ανανεώθηκαν για πολλαπλές σεζόν και είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό.

    Πως σας φαίνεται η σωτηρία της σειράς από το Netflix; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ