Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Το AMC παρήγγειλε και τρίτη σειρά από το Anne Rice Immortal Universe

    Το Anne Rice’s The Talamasca, μια τρίτη σειρά που εκτυλίσσεται στον κοινό κόσμο του Anne Rice’s Interview with The Vampire και του Anne Rice’s Mayfair Witches (και τις δυο μπορείτε να τις βρείτε στην COSMOTE TV), έχει πάρει το πράσινο φως από το AMC. Η σειρά θα είναι παραγωγή των John Lee Hancock (The Blind Side) και Mark Lafferty (The Right Stuff), οι οποίοι θα συνυπογράψουν το σενάριο, με τον Hancock να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

    Το AMC παρήγγειλε και τρίτη σειρά από το Anne Rice Immortal Universe

    Οι πρώτες αναφορές για την ανάπτυξη της σειράς Anne Rice’s The Talamasca εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τον Ιανουάριο του 2023. Αυτή τη στιγμή, ο τίτλος δεν είναι τελικός και μπορεί να αλλάξει, αλλά η σειρά θα επικεντρώνεται στην μυστική κοινωνία με το ίδιο όνομα, που έχει ως αποστολή να παρακολουθεί και να συγκρατεί βαμπίρ και άλλες υπερφυσικές οντότητες.

    Το Talamasca, που έχει ήδη εμφανιστεί στις άλλες δύο σειρές, θα αντιμετωπίσει μάγισσες, βαμπίρ, λυκάνθρωπους και άλλα πλάσματα στη νέα σειρά και το AMC ελπίζει σε μια πρεμιέρα το 2025 για το Anne Rice’s The Talamasca.

    Το AMC παρήγγειλε και τρίτη σειρά από το Anne Rice Immortal Universe

    «Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσουμε και θέλουμε να διηγηθούμε από τις πρώτες στιγμές αυτού του franchise, επικεντρωμένη σε μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα μυστική κοινωνία που έχει ήδη εμφανιστεί στις δύο υπάρχουσες σειρές μας της Anne Rice, την Talamasca», δήλωσε ο Dan McDermott, πρόεδρος της ψυχαγωγίας και των AMC Studios για τα AMC Networks, σε δήλωση του στο Variety. «Όπως με όλες αυτές τις σειρές, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε εμπλέξει τόσο υψηλό επίπεδο ταλέντου, εκπροσωπούμενο εδώ από τους John Lee Hancock και Mark Lafferty, και φυσικά που συνεργαζόμαστε στενά με τον παραγωγό Mark Johnson ως τον δημιουργικό επικεφαλής του Anne Rice Immortal Universe μας».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ