Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Caped Crusader” μετακομίζει στο Amazon

    Caped Crusader" μετακομίζει στο Amazon

    Η σειρά κινουμένων σχεδίων “Batman: Caped Crusader” σώζεται τελικά από το Amazon.

    Σύμφωνα με το THR, η συνδρομητική έδωσε εντολή για δύο σεζόν της σειράς που θα παραχθεί από τους Bruce Timm, Matt Reeves και J.J. Abrams. Η πρώτη ανακοίνωση γι’ αυτήν έγινε τον περσινό Μάιο και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους μάθαμε ότι η ιστορία θα είναι μια ολοκαίνουρια “ενήλικη” εκδοχή του Batman. Αρχικά, ήταν να προβληθεί στο HBO Max, αλλά η συνδρομητική την αφαίρεσε τελείως από το πρόγραμμά της τον Αύγουστο. Η παραγωγή της, ωστόσο, δεν σταμάτησε, καθώς η ελπίδα ήταν να παιχτεί τελικά μέσω κάποιου άλλου καναλιού και, ύστερα από συζητήσεις με τα Netflix, Apple και Hulu, το “Batman: Caped Crusader” κατέληξε στο Amazon.

    Η ακύρωση της σειράς ήταν μια ακόμα παράπλευρη απώλεια της συγχώνευσης των Warner Bros. και Discovery. Να υπενθυμίσουμε ότι ο νέος πρόεδρος του στούντιο, David Zaslav, πήρε την απόφαση να ακυρώσει το “Batgirl”, παρά το γεγονός ότι αυτό είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, και έδωσε στους Peter Safran και James Gunn τον έλεγχο των DC Studios, οι οποίοι πρόσφατα ανακοίνωσαν πέντε σειρές και πέντε ταινίες από το πρώτο κεφάλαιο του reboot του σύμπαντος.

    Αυτή δεν είναι η μόνη ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων που παίζεται στο Amazon, μιας και μέχρι στιγμής έχουμε δει τα “Invincible” (του οποίου αναμένουμε την δεύτερη σεζόν), “The Legend of Vox Machina” (διαβάστε το review της δεύτερης σεζόν εδώ), “The Boys Presents: Diabolical” (review εδώ) και “Fairfax”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα HBO, Disney+, Prime Video, AppleTV+ και Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και δείτε τι αξίζει να δείτε από τις σειρές που τελείωσαν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ