Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το “Borderlands” επεκτείνεται με μια διαδραστική streaming σειρά

    Το "Borderlands" επεκτείνεται με μια διαδραστική streaming σειρά

    Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι το κινηματογραφικό “Borderlands” θα βγει το καλοκαίρι του 2024, το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο έφερε περισσότερα νέα από το franchise.

    Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο event, το σύμπαν θα επεκταθεί με μια διαδραστική streaming σειρά, που θα λέγεται “Borderlands EchoVision Live”. Το project θα δανειστεί στοιχεία από τον κατάλογο της Telltale Games και άλλες σειρές, όπως το “Black Mirror: Bandersnatch”. Η ιδέα είναι οι θεατές να συγκεντρωθούν και να παίξουν, όπως γίνεται με το “Twitch Plays Pokémon”, με τις αποφάσεις τους να καθορίζουν την ιστορία.

    Η ιστορία θα ακολουθεί οχτώ αθώους τουρίστες (που δεν τους έχουμε ξαναδεί σε κάποιο παιχνίδι στο παρελθόν), οι οποίοι βρίσκονται σε κίνδυνο, παγιδευμένοι στο Eden-6, καθώς αποφάσισαν να πάνε ένα “Adventure Safari” που θα ακολουθεί τα βήματα των Vault Hunters. Το κοινό θα πρέπει να αποφασίσει αν αυτοί οι χαρακτήρες καταφέρουν να γίνουν ήρωες ή όχι”.

    Το “Borderlands EchoVision Live” θα έρθει από την Genvid, την εταιρεία πίσω από το “Silent Hill: Ascension”. Αυτή δεν θα είναι η μόνη της διαδραστική streaming σειρά, μιας και της έχει δοθεί άδεια από την Warner Bros. Interactive Entertainment, εκ μέρος της DC, για την δημιουργία του “DC Heroes United”, όπου το κοινό αποφασίζει τι είδος υπερηρώων ή υπερκακών θα γίνουν χαρακτήρες, όπως οι Batman, Wonder Woman και Superman.

    Άγνωστο παραμένει το πότε θα κυκλοφορήσουν τα “Borderlands EchoVision Live” και “DC Heroes United”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX