Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Το δωμάτιο των σεναριογράφων του “Silk” θα ανοίξει με το νέο έτος

    Το δωμάτιο των σεναριογράφων του "Silk" θα ανοίξει με το νέο έτος

    Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τα παράπονα του Σωματείου των Σεναριογράφων (Writers Guild of America ή WGA) ότι το Amazon Studios καθυστερούσε την παραγωγή του “Silk: Spider Society”, παρά την λήξη της απεργίας, πηγές λένε στο Deadline ότι το δωμάτιο των σεναριογράφων θα ανοίξει και πάλι στα τέλη του Ιανουαρίου που μας έρχεται.

    Η σειρά, που ανακοινώθηκε το 2022, θα έχει τους Phil Lord και Chris Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse), την Amy Pascal (Πρόεδρο της Sony) και την Angela Kang (The Walking Dead) στη θέση των εκτελεστικών παραγωγών. Η τελευταία θα αναλάβει και χρέη showrunner, ενώ η Lauren Moon θα είναι σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός. Η ιστορία λέγεται ότι θα επικεντρώνεται σε τρεις γενιές γυναικείων Spider-χαρακτήρων.

    H απεργία των Σεναριογράφων έληξε μετά από 146 μέρες και η ανάπτυξη του “Silk: Spider Society” παρέμεινε σε παύση. Μάλιστα, το Σωματείο απείλησε με αγωγή το στούντιο και έστειλε μια αυστηρή επιστολή, στην οποία ανέφερε ότι παραβίαζε το Άρθρο 7 του Σωματείου και το Μνημόνιο Συμφωνίας της Συμμαχίας Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP). Το “Silk” είχε μπει για τα καλά στη διαδικασία συγγραφής πριν ξεκινήσει η απεργία και η αναστάτωση των σεναριογράφων είναι δικαιολογημένη, ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι δεν πληρώνονται όταν οι σειρές τους παραμένουν σε παύση.

    Αυτή δεν είναι η μόνη spin-off σειρά που ετοιμάζει η Sony για το Spider-verse, μιας και αναμένουμε και το live-action “Spider-Man Noir”, επίσης από το Amazon. Δείτε όλα τα project του Spider-Man Universe των Sony και Marvel και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ