Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το ΗΒΟ ετοιμάζει σειρά για τα ‘franchise’

    Το ΗΒΟ ετοιμάζει σειρά για τα 'franchise'

    Μια νέα σειρά ετοιμάζει το ΗΒΟ, η οποία λέγεται ότι θα είναι παρωδία των υπερηρωικών franchise.

    Σύμφωνα με το ComicBook, το project θα λέγεται “The Franchise” και θα φτάσει από τον showrunner Jon Brown (Veep). Τα σκηνοθετικά ηνία του πιλοτικού επεισοδίου αναλαμβάνει ο Sam Mendes, που έχει βραβευτεί με Όσκαρ για το “American Beauty” του 1999, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα δούμε και τους Richard E. Grant και Daniel Brühl, οι οποίοι είναι γνωστοί στο MCU ως Loki και Zemo.

    H επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: “Το συνεργείο ενός franchise ταινιών που δεν λαμβάνει αγάπη πολεμά για την θέση τους στο άγριο και απείθαρχο κινηματογραφικό σύμπαν. Το ‘The Franchise’ ρίχνει φως στο μυστικό χάος μέσα στον κόσμο της δημιουργίας υπερηρωικών ταινιών και κάνει την ερώτηση – πως ακριβώς δημιουργείται το κινηματογραφικό λουκάνικο; Γιατί κάθε καταστροφή έχει μια origin ιστορία”.

    Δημιουργός είναι ο Armando Iannucci, ο οποίος έγραψε το πιλοτικό επεισόδιο με τον Brown και τον Keith Akushie. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Billy Magnussen ως Adam, Jessica Hynes ως Steph, Darren Goldstein ως Pat, Lolly Adefope ως Dag, Isaac Cole Powell ως Bryson, Himesh Patel ως Daniel και Aya Cash ως Anita, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Ιannucci, Mendes, Brown, Akushie, Pippa Harris, Marina Hyde, Nicolas Brown και Julie Pastor.

    Το “The Franchise” είχε ανακοινωθεί από το 2022, η παραγωγή του πρώτου επεισοδίου έχει ολοκληρωθεί, αλλά τα υπόλοιπα γυρίσματα έχουν μπει στον πάγο, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX