Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το “Echo” των Marvel Studios απέκτησε το πρώτο του trailer

    Το "Echo" των Marvel Studios απέκτησε το πρώτο του trailer

    Καμία κακή πράξη δεν μένει ατιμώρητη.

    H Marvel και το Disney+ έδωσαν στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer της νέας υπερηρωικής σειράς “Echo”.

    Σύμφωνα με το βίντεο, η εν λόγω σειρά θα διαφέρει από τις άλλες, μιας και όλα τα επεισόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους την ίδια ημέρα, στις 10 Ιανουαρίου, έναντι των άλλων project που βλέπαμε ένα επεισόδιο ανά βδομάδα.

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Maya Lopez επιστρέφει η Alaqua Cox, την οποία θα δούμε να δυσκολεύεται να ξαναενωθεί με τις γηγενής ρίζες της, ενώ ισορροπεί τις φιλοδοξίες συσχετισμένες με μια ζωή στο έγκλημα, ως διάδοχος στην σκληρή κληρονομιά του Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) aka Kingpin” όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Chaske Spencer ως Henry, Tantoo Cardinal ως Chula, Graham Greene ως Skully, Cody Lightning ως Cousin Biscuits, Devery Jacobs ως Bonnie και Zahn McClarnon ως William Lopez, ενώ την εμφάνισή του θα κάνει και ο Charlie Cox ως Daredevil, πριν τον δούμε στο “Daredevil: Born Again”, το οποίο – προς το παρόν – έχει πατήσει παύση στα γυρίσματά του λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ.

    Η Marion Dayre είναι δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός, μαζί με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Stephen Broussard, Richie Palmer και Jason Gavin. Τα ηνία έχουν αναλάβει οι Sydney Freeland και Catriona McKenzie.

    Πως σας φαίνεται το “Echo”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ