Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Το έζησα κι αυτό, έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα»

    «Όλα είναι θέμα γούστου», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τα σχόλια που λαμβάνει το Tempting Fortune.

    Για το Tempting Fortune, την προσέγγιση των ανθρώπων του ΣΚΑΪ αλλά και για τα αρνητικά σχόλια, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», σήμερα το πρωί (18.10.2024).

    «Είχα μια πολύ ευγενική προσέγγιση από τον ΣΚΑΪ για το Tempting Fortune και μου φέρθηκαν εξαιρετικά. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία αυτή που είχαμε. Είναι αυτό που λέμε, το έζησα κι αυτό. Έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

    «Όλα είναι θέμα γούστου. Αν είχαμε όλοι το το ίδιο γούστο, θα είχαμε όλοι μαύρα ή άσπρα αυτοκίνητα. Πρέπει να υπάρχει μια ποικιλία. Από κει και πέρα, όμως, η παρουσίαση ενός τέτοιου προγράμματος είναι μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου. Ακούω τα πάντα, είτε καλά είτε αρνητικά θα θαφτούν σε ένα συρτάρι την επόμενη ημέρα έτσι κι αλλιώς», συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός.

    «Μπαίνω και στο X, έχει πλάκα! Ανακάλυψα τον κόσμο του X γιατί δεν τον ήξερα, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ! Στο X υπάρχουν πάρα πολλοί κάφροι μέσα, πολλοί, σε σημείο απίστευτο. Δεν πίστευα ποτέ ότι κάποιος θα μπορεί να γράψει τέτοιο. Όχι για μένα τόσο πολύ όσο γενικά. Πολύ σκληρά σχόλια αλλά εκεί καταλαβαίνω ότι ως λαός έχουμε πάρα πολύ χιούμορ», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ