Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook γίνεται και ψηφιακό πορτοφόλι

    Το Facebook γίνεται και ψηφιακό πορτοφόλι

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#5b5b5b” arrow=”yes” align=”left”]Στο παιχνίδι των ηλεκτρονικών συναλλαγών[/quote]

    Οι χρήστες του Messenger θα μπορούν να στέλνουν χρήματα ο ένας στον άλλον με ένα μήνυμα και χωρίς έξτρα χρέωση

    Οπως ανακοίνωσε το Facebook, σύντομα οι χρήστες του Messenger θα μπορούν να στέλνουν χρήματα ο ένας στον άλλον, απευθείας μέσω της εφαρμογής και χωρίς έξτρα χρέωση.

    Η διαδικασία θα είναι απλή: Γράφοντας ένα μήνυμα προς κάποιον φίλο του, ο χρήστης θα αρκεί να αγγίξει το εικονίδιο με το σήμα του δολαρίου στη γραμμή με τις πρόσθετες λειτουργίες και τα emoticons -θα ενσωματωθεί σε κάποιες από τις επόμενες εκδόσεις, να εισάγει αριθμητικά το ποσό και να πατήσει «Pay» στην πάνω δεξιά γωνία.

    [ad id=”6783″]

    Αν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί χρηματική συναλλαγή μέσω της υπηρεσίας άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook, θα του ζητηθεί να εισάγει τον αριθμό κάποιας χρεωστικής κάρτας MasterCard ή Visa και να δημιουργήσει – αν το επιθυμεί – ένα έξτρα pin, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Στις iOS συσκευές, προς επιβεβαίωση της συναλλαγής, θα είναι δυνατή η αξιοποίηση και του δακτυλικού αποτυπώματος, όπως συμβαίνει με το Apple Pay.

    Αντίστοιχα, ο αποδέκτης του ποσού θα πρέπει την πρώτη φορά να εισάγει τον αριθμό μιας χρεωστικής κάρτας, στον λογαριασμό της οποίας θα γίνει η μεταφορά των χρημάτων. Διευκρινίζεται ότι θα απαιτούνται από μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες για την εκκαθάριση της συναλλαγής από την τράπεζα.

    Η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων μέσω του Messenger θα είναι αρχικά διαθέσιμη τους επόμενους μήνες στις ΗΠΑ, αφού θα απαιτείται η χρήση κάρτας που έχει εκδοθεί από αμερικανική τράπεζα. Η νέα λειτουργία θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή τόσο για το Android και το iOS, όσο και για τους υπολογιστές.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ