Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το Fox Θέλει Το «X-Men» Στην Τηλεόραση

    x-men-fox-tv-show-702x336

    Τα τελευταία χρόνια οι comic ήρωες έχουν καταλάβει τις κινηματογραφικές αίθουσες, ένα φαινόμενο που οχι μόνο δεν αποδυναμώνεται αλλά μεγαλώνει όλο και περισσότερο, καθώς πλέον έχει περάσει και στην χώρο της τηλεόρασης.

    Σύμφωνα με το TVInsider, τo δίκτυο Fox που αυτή την εποχή προβάλει τη σειρά «Gotham», επιθυμεί να προσθέσει μια ακόμη comic σειρά στο πρόγραμμα του και συγκεκριμένα την τηλεοπτική μεταφορά του «X-Men».

    Αν και η μητρική 20th Century Fox διαθέτει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του «X-Men», δεν διαθέτει κανένα δικαίωμα για την τηλεοπτική μεταφορά του franchise και για να προχωρήσει το project θα πρέπει να ζητήσει την άδεια της Marvel.

    Κάτι που σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Gary Newman – Προέδρου της Fox Entertainment – έχει ήδη γίνει:

    «Είμαστε επιφυλακτικά αισιόδοξοι, είχαμε μια καλή συνάντηση μαζί τους. Δεν θα βιαστούμε δημιουργικά. Τώρα κλείσαμε την συμφωνία και μετά θα ασχοληθούμε με την δημιουργία.»

    Αν και η είδηση δεν ξαφνιάζει, η επιλογή της τηλεοπτικής μεταφοράς του «X-Men» φαντάζει υπέρμετρα φιλόδοξη και ριψοκίνδυνη, καθώς το σύμπαν του franchise είναι πολύ μεγαλύτερο απο τις άλλες comic σειρές που υλοποιηθεί.

    Βέβαια, τα τηλεοπτικά δίκτυα πάντα βρίσκουν τρόπους να μειώνουν τα έξοδα και να προσαρμόζουν τα comics στα μέτρα που τους βολεύουν, κάτι που έγινε και με το «Gotham», το οποίο αν και καλοφτιαγμένο αισθητικά, θυμίζει περισσότερο το «Law & Order», και πολύ λιγότερο την prequel ιστορία του «Batman».

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ