Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Gattaca γίνεται σειρά στο Showtime

    Το Gattaca γίνεται σειρά στο Showtime

    To “Gattaca” αποκτά τηλεοπτική μεταφορά με την βοήθεια των δημιουργών του “Homeland”, Howard Gordon και Alex Gansa, και τον σεναριογράφο του “Dallas Buyers Club”, Craig Borent.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter και τις πηγές εκ των έσω, η σειρά είναι στο μάτι της Paramount Global εδώ και καιρό και είναι ένα από τα πρώτα project που θα φέρει ο νέος διευθυντής, Chris McCarthy. Πρόκειται να προβληθεί στο Showtime, το οποίο πρόσφατα έκοψε τα “Let the Right One In” και “American Gigolo” και έδωσε το πράσινο φως στην δημιουργία spin-off για τα “Dexter” και “Billions”.

    Το “Gattaca” κυκλοφόρησε το 1997 και σκηνοθετημένο και γραμμένο από τον Andrew Niccol. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε τους Ethan Hawke, Uma Thurman, Jude Law, Loren Dean, Ernest Borgnine, Gore Vidal και Alan Arkin. Η ιστορία λάμβανε χώρα στο δυστοπικό μέλλον, όπου τα παιδιά γεννιούνται μέσα από γενετικές διαδικασίες που εξασφαλίζουν ότι θα διαθέτουν τα καλύτερα χαρίσματα των γονιών τους. Το όνομα της ταινίας είχε παρθεί από τα γράμματα G, A, T και C, τα οποία χρησιμοποιούνται για τις τέσσερις αζωτούχες βάσεις του DNA, γουανίνη (G), αδενίνη (Α), θυμίνη (Τ) και κυτοσίνη (C).

    Το Showtime είναι το κανάλι που προβάλλεται το “Yellowjackets”, το οποίο ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν πριν την πρεμιέρα της δεύτερης, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι θα “στηριχτεί” περισσότερο πάνω στα franchises, εξού και τα πολλαπλά spin-off που ετοιμάζει για τα “Dexter” και “Billions”.

    Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το τηλεοπτικό “Gattaca”. Πως σας φαίνεται το project; Πείτε μας στα σχόλια. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ