Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το iCarly ‘ποστάρει’ trailer που ανακοινώνει την πρεμιέρα της νέας σεζόν

    Το iCarly 'ποστάρει' trailer που ανακοινώνει την πρεμιέρα της νέας σεζόν

    Σε λιγότερο από ένα μήνα θα κάνει την πρεμιέρα της η τρίτη σεζόν του “iCarly”. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο θα διατεθεί στο Paramount+ την 1 Ιουνίου, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε την ποσότητα των επεισοδίων και πότε θα δούμε το φινάλε.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω του ειδικού αφιερώματος του Entertainment Tonight, όπου και δημοσιεύτηκε το trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε και μόνοι σας παρακάτω:

    https://www.youtube.com/watch?v=@paramountp

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Miranda Cosgrove ως Carly, Jerry Trainor ως Spencer, Nathan Kress ως Freddie, Laci Mosley ως Harper, Jaidyn Triplett ως Millicent και Josh Peck ως Paul. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Cosgrove, Jay Kogen, Ali Schouten, ενώ οι Trainor και Alissa Vradenburg έχουν αναλάβει την παραγωγή.

    Η αρχική σειρά του Nickelodeon έτρεξε από το 2007 έως το 2012 και επικεντρωνόταν στην Carly Shay, μια έφηβη που δημιουργεί την ομώνυμη διαδικτυακή εκπομπή, μαζί με τους φίλους της, Sam Puckett και Freddie Benson. Όταν η εκπομπή γίνεται διάσημη, η ίδια και οι φίλοι της πασχίζουν να ισορροπήσουν τις προσωπικές τους ζωές με τη διασημότητα. Δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς ήταν ο Dan Schneider. Η σειρά έκανε και ένα crossover με την άλλη σειρά του Nickelodeon, “Victorious”, με το οποίο απέκτησε το spinoff “Sam & Cat” όπου μαζί με την McCurdy, πρωταγωνιστούσε η Ariana Grande.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ