Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το ΙΕΚ VOLTEROS και η PCS Α.Ε ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία

    Το Μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την PCS ΑΕ προσφέρουν 20 διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε όλη την Περιφέρεια.

    Οι θέσεις εργασίας αφορούν το επάγγελμα του Βarista. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος/α να αναλάβει μια από τις 20 θέσεις είναι να εκπαιδευτεί και να πιστοποιηθεί στο COFFEE DIPLOMA.

    To COFFEE DIPLOMA είναι ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το ΙΕΚ VOLTEROS στον χώρο του καφέ και έρχεται σε αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο.

    Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται στο School bar-show room της Hausbrandt στην πόλη της Καστοριάς με πιστοποιημένους εκπαιδευτές sca-coffee-diploma, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των καταρτιζόμενων, στον πιο υπερσύγχρονο χώρο της Βόρειας Ελλάδας!

    Το ΙΕΚ VOLTEROS και η PCS Α.Ε ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία

    Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις σε σχέση με τις ποικιλίες καφέ, τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας και τα διαφορετικά στάδια για την επιτυχημένη παρασκευή καφέ.

    Το σεμινάριο δεν περιορίζεται στο θεωρητικό μέρος και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία της πρακτικής εξάσκησης, φτιάχνοντας οι ίδιοι καφέ, χρησιμοποιώντας τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και τα προϊόντα της P.C.S.

    Η εκπαίδευση γίνεται στο νέο, πλήρως εξοπλισμένο, showroom καφέ και ποτού της εταιρείας P.C.S. στην Καστοριά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε εκκολαπτόμενους μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου να αποκομίσουν τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική τεχνογνωσία.

    Η ομάδα της P.C.S. με έδρα την Καστοριά,  αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του καφέ και της εστίασης, καθώς εκτός από την εμπορία καφέ, ποτών και αναλωσίμων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υποστήριξη και σημαντική συμβουλευτική σε νέες τάσεις και προϊόντα της αγοράς, γεγονός που ενισχύει σημαντικά το προφίλ και την ανάπτυξη επιχειρήσεων εστίασης.

    Η εταιρεία P.C.S.δραστηριοποιείται ήδη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και επέκτασής της και υπό την καθοδήγηση τoυ κ. Αλέξη Πατρωνίδη που έχει αναλάβει την επιχειρησιακή και εμπορική διεύθυνση, προχωρεί διαρκώς σε νέες συνεργασίες.

    Το ΙΕΚ VOLTEROS και η PCS Α.Ε ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία

    Το ΙΕΚ VOLTEROS και η εταιρία P.C.S. δεσμεύονται σε όλους τους συμμετέχοντες ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα εγχείρημα, παρέχοντας γνώσεις, τεχνογνωσία και συνδράμοντας στην ανάπτυξη ποιότητας των υπηρεσιών εστίασης στην αγορά.

    Το ΙΕΚ VOLTEROS αναλαμβάνει την μεταφορά των σπουδαστών από και προς την πόλη της Καστοριάς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! 


    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

    1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
    https://iekvolteros.gr/seminaria-kdvm/seminaria-pistopoiimena-programmata-eksidikefsis/seminaria-touristikon-epangelmaton/seminaria-barista/

    2) Καλέστε στο 2461021895 και στο 6982097664 Δευτέρα ως Κυριακή 09:00-21:00.

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κάρμαλης Ευθύμης

    Το ΙΕΚ VOLTEROS και η PCS Α.Ε ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία Το ΙΕΚ VOLTEROS και η PCS Α.Ε ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία Το ΙΕΚ VOLTEROS και η PCS Α.Ε ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ