Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το «Just The 2 Of Us» επιστρέφει με ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

    Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού το οποίο εντοπίστηκε αρκετές μέρες πριν, «πάγωσε» το live του «Just The 2 Of Us» και όλοι οι συντελεστές της παραγωγής τέθηκαν σε καραντίνα.

    Τώρα, ήρθε η στιγμή το «Just The 2 Of Us» να επιστρέψει στον «αέρα» του Open, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Open: «Η πιο αγαπημένη παρέα του Σαββατόβραδου επιστρέφει μετά μουσικής, με ανατρεπτικά ντουέτα, εκπλήξεις, αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είμαστε ξανά μαζί, με ασφάλεια.

    Ο Νίκος Κοκλώνης μας δίνει ξανά ραντεβού LIVE αυτό το Σάββατο 14/11 στις 21:00. Μαζί του η απολαυστική παρέα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, σχολιάζουν και βαθμολογούν τις ερμηνείες των παικτών, που προετοιμάζονται με coach τον Γιώργο Θεοφάνους.

    Πέμπτος κριτής, όπως πάντα, το τηλεοπτικό κοινό που μέσα από την εφαρμογή του OPEN, αλλά και με δυνατότητα τηλεφωνικής κλίσης ή sms, δίνει τη θετική του ψήφο στους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους και συναποφασίζει με την κριτική επιτροπή ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το Just The 2 Of Us.

    Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζουν τα 13 ντουέτα μας και τι θα κάνουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να πάρουν το «εισιτήριο» για το επόμενο live;».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ