Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Χόλιγουντ και η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών τιμούν τον Lance Reddick

    Το Χόλιγουντ και η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών τιμούν τον Lance Reddick

    Φίλοι, συνάδερφοι και fans του Lance Reddick, τίμησαν τον χαμό του ηθοποιού κάνοντας τις δικές τους δηλώσεις και αφιερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ανάμεσά τους ήταν και οι Chad Stahelski και Keanu Reeves, με τους οποίους ο Reddick είχε συνεργαστεί για τις ταινίες “John Wick”. “Μας λυπεί βαθύτατα η απώλεια του αγαπητού μας φίλου και συναδέρφου, Lance Reddick”, είπαν στο Variety. “Ήταν επιδέξιος επαγγελματίας και μια απόλαυση να δουλεύεις μαζί του. Η αγάπη μας και οι προσευχές μας πάνε στη γυναίκα του, Stephanie, στα παιδιά του, στην οικογένεια και στους φίλους του. Αφιερώνουμε την ταινία στη μνήμη του. Θα μας λείψει πολύ”.

    Άλλα μέλη της βιομηχανίας του κινηματογράφου που τίμησαν τον ηθοποιό ήταν οι Wendell Pierce, James Gunn, Ben Stiller και Jared Harris. Δείτε τις δημοσιεύσεις τους παρακάτω:

    Εκτός από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ο Reddick είχε παίξει και σε πολλά βιντεοπαιχνίδια. Η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και οι fans τίμησαν τον ηθοποιό με τους παίχτες του “Destiny 2” να συγκεντρώνονται στον Tower. Δημοσιεύσεις έκαναν και ο CEO της Bungie, Pete Parsons, η Ashly Burch από τα “Horizon Zero Dawn” και “Horizon Forbidden”, Shawn Ashmore από το “Quantum Break”, και Nolan North. Δείτε τις παρακάτω:


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ