Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο

    Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο

    Αν άτυπα υπήρχε ο τίτλος για το πρόσωπο της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση, η Μέγκι Ντρίο θα τον έπαιρνε πανηγυρικά. Το νεαρό μοντέλο από την Αλβανία από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο σπίτι του Greece’s Next Top Model έδειξε στα υπόλοιπα κορίτσια και στους τηλεθεατές τη φαρμακερή της γλώσσα!

    Ο χαρακτήρας της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού, που δεν χρειαζόταν και ιδιαίτερος κόπος από πλευράς της, για να τη βάλει στη μαύρη λίστα. Η Μέγκι Ντρίο της γνωστής «τριάδας της φωτιάς» με συνοπτικές διαδικασίες έγινε μεγάλη φίρμα στο Twitter, με τους χρήστες ξεκάθαρα να λατρεύουν να τη μισούν.

    Και τα ελληνικά της, όμως, ήταν ακόμη ένας λόγος για να συζητείται η Μέγκι. Τέτοια απίθανα μαργαριτάρια είχαμε να ακούσουμε από την εποχή του Γιώργου Λεβέντη που είχε πει το θεϊκό «Θα πηδηχτώ από το παράθυρο». Ωστόσο, μετά την αποχώρησή της από το παιγνίδι εξήγησε ότι είναι από την Αλβανία και έμαθε μόνη της τα ελληνικά. Οπότε, δεν έχεις να πεις κάτι σε αυτό.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Επίσης, εκτός από μοντέλο δηλώνει και δικηγόρος με σπουδές στην Αγγλία και ειδίκευση στο αγγλικό δίκαιο. Πάντως, αν εξαιρέσουμε τον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στο παιγνίδι, η Μέγκι Ντρίο είναι ένα σέξι κορίτσι που έχει μέλλον στο μόντελινγκ. Μία ματιά, άλλωστε, στο λογαριασμό της στο Instagram το επιβεβαιώνει, αφού το μοντέλο πριν μπει στο GNTM ανέβαζε συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και κυρίως, από επαγγελματικές της δουλειές.

    Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο Το κοινό λατρεύει να μισεί τη Μέγκι Ντρίο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ