Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το κοριτσάκι είναι γνωστή ηθοποιός – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε στην φωτογραφία;

    Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία από σχολική παράσταση για την 25η Μαρτίου, ξεκίνησε αρχικά να εργάζεται ως δημοσιογράφος, όμως τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

    Αγγελική Δαλιάνη

    Στην φωτογραφία βλέπουμε την Αγγελική Δαλιάνη στην παιδική της ηλικία!

    Ποια είναι η Αγγελική Δαλιάνη

    Η Αγγελική Δαλιάνη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Αυγούστου του 1979. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης αποφοιτήσει από το Τμήμα Σπουδών Ελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

    Η Αγγελική Δαλιάνη πριν γίνει ηθοποιός, εργαζόταν ως δημοσιογράφος, επάγγελμα με το οποίο ασχολήθηκε για επτά χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησε το όνειρό της και σπούδασε υποκριτική στην Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.

    Η «Μαρία η άσχημη» και η πορεία στην υποκριτική

    Έγινε ευρέως γνωστή πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη». Η σειρά αγαπήθηκε από το κοινό, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με την Αγγελική Δαλιάνη να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της «Μαρίας» που υποδύθηκε.

    Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε μιλήσει για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Μαρία η άσχημη», αναφέροντας ότι: «Ήταν Αύγουστος, τέλη καλοκαιριού του 2006. Έμαθα για την οντισιόν και αποφάσισα να πάω. Έκανα 6-7 οντισιόν για περίπου έναν μήνα.

    Χαιρόμουν που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και που με συναντούσε κόσμος στον δρόμο και μου μιλούσε με μεγάλη θέρμη και λόγια αγάπης, αλλά ήμουν κλεισμένη πάνω από 15 ώρες σε στούντιο που εκ των υστέρων, όταν τελείωσε, λέω “Έλα ρε συ, τι έγινε;”. Εκεί άρχισα να το συνειδητοποιώ.

    Είχα προτείνει ότι από τη στιγμή που στις εκπομπές θα πήγαινα ντυμένη ρόλος, θα έπρεπε να παίξω και τον ρόλο. Δηλαδή, θα δώσω συνέντευξη, αλλά δεν θα δώσει συνέντευξη η Αγγελική, θα δώσει συνέντευξη η Μαρία. Ήταν μια τρομερή εμπειρία αυτή για μένα.

    Όταν έγινε μετά έγινε η αλλαγή και ξεκίνησα να πηγαίνω… Η πρώτη εκπομπή που πήγα ήταν του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega, το πρωινό. Ενώ είχα δώσει τόσες συνεντεύξεις μέχρι τότε, είχα τέτοιο άγχος! Ίδρωνε η παλάμη μου, έτρεμαν τα χέρια μου και λέω “Θεέ μου πόσο ωραία ήταν πριν”. Τέτοιες επιτυχίες και αυτά μπορεί να σου έρθουν και μία φορά στη ζωή σου».

    Ακόμα, είχε σημειώσει ότι: «Μου κάνει εντύπωση που παιδάκια έρχονται και μου μιλάνε, βλέποντας τώρα τη σειρά, όπως γινόταν και τότε».

    Κατά την διάρκεια της καριέρας έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών: «Μη μου λες αντίο», «Όλα στον αέρα», «Η επιστροφή» και «Η Δική μας Οικογένεια».

    Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο. Μεταξύ άλλων, έχει λάβει μέρος στις θεατρικές παραστάσεις: «Βάκχαι», «Το ασχημόπαπο», «Παίζουν το τραγούδι μας», «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», «Ποντικοπαγίδα» και «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

    Ο έρωτας με τον Μάνο Παπαγιάννη και τα δύο παιδιά τους

    Από το 2003 είναι μαζί με τον επίσης ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2009. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: την Λυδία, που γεννήθηκε το 2009 και τον Νικήτα, που ήρθε στην ζωή το 2017.

    Σχετικά με τον Μάνο Παπαγιάννη και τα δύο τους παιδιά, είχε πει καλεσμένη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»: «Μέχρι τα τριάντα μου είχα βάλει στόχο να έχω παντρευτεί να κάνω και παιδί. Με τον Μάνο γνωριστήκαμε τυχαία το 2003 στον δρόμο. Αυτός ο δρόμος ήταν έξω από το Εθνικό Θέατρο. Εκείνος έπαιζε και εγώ είχα πάει να δω μια παράσταση και δεν είχα βρει εισιτήριο. Βρήκα μια κοπέλα που έπαθε το ίδιο και πέρασε ο Μάνος με τη μηχανή και χαιρέτησε την κοπέλα και έτσι γνωριστήκαμε.

    Η ζωή με τα παιδιά είναι διαφορετική σίγουρα γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά. Αλλάζουν τα όνειρά σου. Επαγγελματικά σίγουρα θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα αν δεν είχα τα παιδιά αλλά δεν το λέω σαν αρνητικό γιατί ήταν συνειδητή απόφαση».

    Αγγελική Δαλιάνη
    Πηγή: Instagram/aggelikidaliani

    Στην ίδια συνέντευξη είχε εξομολογηθεί για την πρόωρη γέννηση του γιου τους Νικήτα: «Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Πολύ άγχος, πολλή πίεση, γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές».

    Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Αγγελική Δαλιάνη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 25 Μαρτίου του 2021. 

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ