Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA

    Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA


    ΗKawa Andrade είναι μοντέλο, με χιλιάδες followers στο Instagram. Είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με γνωστούς Οίκους μόδας, αλλά και τις εκρηκτικές της καμπύλες. Άλλωστε, με μία γρήγορη ματιά στο account της, θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές, όσο αφορά τα προσόντα της.

    Μάλιστα, η ίδια φροντίζει να τα επιδεικνύει, μέσα από τις σέξι φωτογραφίες της που ανεβάζει συχνά. Ωστόσο, το μελαχρινό κορίτσι από τη Χαβάη έγινε ακόμη πιο γνωστό, εξαιτίας της σχέσης της με τον αστέρα του NBA, Karl-Anthony Towns.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Πάντως, η σχέση της Kawa με τον αθλητισμό δεν περιορίζεται στο δεσμό της με τον διάσημο μπασκετμπολίστα. Η ίδια υπήρξε αθλήτρια του βόλεϊ, αλλά και του πόλο. Αθλητικό κορμί, η Χαβανέζα!

    Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA Kawa Andrade: Το κορίτσι από τη Χαβάη που αναστατώνει το NBA

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ