Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις

    Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις

    Πριν δύο χρόνια, η Jordan Simsek πήρε μέρος στο Next Top Model της Αυστραλίας κι αμέσως ξεχώρισε, τόσο με την εντυπωσιακή της παρουσία, όσο και με την προσωπικότητά της. Το μοντέλο ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιγνιδιού και μπορεί τελικά να μην κέρδισε, όμως, μετά το τέλος αυτού, έγινε το… next model της χώρας της.

    Το εντυπωσιακό της ανάστημα, το καλλίγραμμο κορμί, η ομορφιά και η φινέτσα της είναι τα δυνατά της όπλα, που της άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες του μόντελινγκ. Η Jordan Simsek έχει μεγάλο σουξέ και στα social media, ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και αρκετές από επαγγελματικές συνεργασίες.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Και σίγουρα, οι φωτογραφίες με μαγιό είναι εκείνες, που ενθουσιάζουν τους followers της, οι οποίοι δεν έχουν παρά να θαυμάσουν το καλλίγραμμο κορμί της. Και να φανταστεί κανείς, πως πριν τη συμμετοχή της στο Next Top Model, την είχαν απορρίψει σε αρκετές δουλειές, καθώς θεωρούσαν ότι ήταν «χοντρή» για τα δεδομένα τους.

    Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις Jordan Simsek: Το κορίτσι του Next Top Model που κέρδισε τις εντυπώσεις

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ