Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το Lost θα αποκτήσει reboot;

    Lost-season1

    Από το Lost η μια ατάκα που έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία είναι φυσικά το ‘We have to go back!’, που μεταφράζεται στο πρέπει να πάμε πίσω, και τώρα ο Damon Lindelof, ένας εκ των δημιουργών της σειράς, τέσσερα χρόνια μετά από το τέλος, δήλωσε ότι η δραματική σειρα του ABC θα μπορούσε να επιστρέψει.

    Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Damon Lindelof αλλά και η υπόλοιπη δημιουργική ομάδα της σειράς δεν θα επιστρέψει στο franchise αλλά όπως είπε πιστεύει ότι η επιστροφή της σειράς είναι σχεδόν σίγουρη με το reboot να είναι η πιο πιθανή λύση. Ο Lindelof ξεκαθάρισε ότι όσα είχε να δώσει στη σειρά τα έδωσε ενώ για το φινάλε και τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα είπε ότι η σειρά άντεξε στο χρόνο λόγω των ερωτημάτων και ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις, και αυτό είναι μέρος της κληρονομίας της.

    Το Lost ξεκίνησε τα φθινόπωρο του 2004 και κράτησε για έξι ολόκληρες σεζόν και 121 επεισόδια, με το δίωρο φινάλε να προβάλλεται στις 23 Μαΐου του 2010. Η σειρά ενθουσίασε, κούρασε και δίχασε αλλά το σίγουρο είναι ότι άλλαξε για πάντα την τηλεόραση με τις αναζητήσεις και τις συζητήσεις για ώρες μετά από κάθε επεισόδιο.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ