Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το “Maestro” βρέθηκε στη δεκάδα του Netflix πολλαπλών χωρών

    Το "Maestro" βρέθηκε στη δεκάδα του Netflix πολλαπλών χωρών

    Το “Maestro” φαίνεται πως εξαπλώνεται και γίνεται γνωστό και σε άλλες χώρες του κόσμου, πέρα από την Ελλάδα.

    Συνολικά, 31 χώρες του κόσμου έχουν προτιμήσει την πρόσφατη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της έχουν χαρίσει μια θέση στις δεκάδες τους. Σύμφωνα με τη λίστα του flixpatrol, το “Maestro” κατέκτησε μια θέση στο Top 10 πολλαπλών χωρών, μεταξύ άλλων οι Ουρουγουάη, Τουρκία, Ρουμανία, Μάλτα, Χιλή, Αργεντινή, Βραζιλία και Καναδάς.

    Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής: “O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…”

    Πρωταγωνιστές, εκτός του Παπακαλιάτη, είναι και οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

    Τo “Maestro in Blue”, όπως αναγράφεται στο Netflix, έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στη συνδρομητική. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν θα ξεκινήσουν την άνοιξη, αλλά άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ