Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Lais Ribeiro: Το μελαχρινό «αγγελάκι» που θα σας πάρει τα μυαλά

     

    Lais Ribeiro: Το μελαχρινό «αγγελάκι» που θα σας πάρει τα μυαλά

    Όσοι είναι φαν των μοντέλων της «Victoria’s Secret», σίγουρα γνωρίζουν καλά τη Lais Ribeiro. Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα είναι από τα, πλέον, διάσημα «αγγελάκια» του Οίκου, ενώ στο περσινό show, είχε την τιμή να φορέσει εκείνη το αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων «Champagne Night Fantasy Bra 2017».

    Οι διαστάσεις της Lais είναι εντυπωσιακές, αλλά τα δίμετρα πόδια και η εξωτική της ομορφιά είναι τα «δυνατά» της χαρτιά. Το μοντέλο είναι κι ένα από τα αγαπημένα του Sports Illustrated, έχοντας ποζάρει στο εξώφυλλό του δύο φορές.

    Είναι, όμως, και η αγαπημένη των παπαράτσι, οι οποίοι την «κυνηγούν», κυρίως, όταν απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία. Το λόγο μπορούμε να τον καταλάβουμε, αφού η Lais Ribeiro με μαγιό είναι χάρμα οφθαλμών. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και με μία ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Lais Ribeiro: Το μελαχρινό «αγγελάκι» που θα σας πάρει τα μυαλά Lais Ribeiro: Το μελαχρινό «αγγελάκι» που θα σας πάρει τα μυαλά Lais Ribeiro: Το μελαχρινό «αγγελάκι» που θα σας πάρει τα μυαλά Lais Ribeiro: Το μελαχρινό «αγγελάκι» που θα σας πάρει τα μυαλά Lais Ribeiro: Το μελαχρινό «αγγελάκι» που θα σας πάρει τα μυαλά

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ