Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2

    Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2

    Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εμφάνισή της στην πρεμιέρα του GNTM 2, αφού ήταν από τα κορίτσια που με το «καλημέρα» εντυπωσίασαν τους κριτές. Και της χάρισαν απλόχερα τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας.

    Ο λόγος για την Χαρά Παππά, το νεαρό μοντέλο με το όμορφο πρόσωπο και το καλλίγραμμο κορμί, που όπως φαίνεται, θα διανύσει χιλιόμετρα μέσα στο GNTM 2.

    Ωστόσο, το μοντέλο, εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, απασχολεί τον Τύπο σε Ελλάδα και Τουρκία και με την προσωπική της ζωή, αφού εδώ και τρία χρόνια είναι σε σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

    Μάλιστα, για χάρη του GNTM 2 το ζευγάρι άφησε στην άκρη -προσωρινά – τα γαμήλια σχέδια.

    Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2 Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2 Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2 Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2 Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2 Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2 Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2 Το μοντέλο που έκανε αίσθηση στην πρεμιέρα του GNTM 2

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ