Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
More

    Το μυστικό πίσω από ένα αξέχαστο φιλί

    Το μυστικό πίσω από ένα αξέχαστο φιλί

    Γενικά, είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ένα κακό φιλί και ένα καλό φιλί. Αλλά ένα κακό φιλί φαίνεται εύκολο να αναγνωριστεί. Αλλά τι γίνεται με τα καλά; Εν ολίγοις, πώς ορίζεται ένα καλό φιλί;

    Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλί είναι σημαντικό σε πολλές σχέσεις. Μια μελέτη του 2020 διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια που φιλιούνταν πιο συχνά ήταν ικανοποιημένα με τη σχέση τους επειδή είχαν καλύτερη σεξουαλική εμπειρία και η ανάπτυξη της σχέσης θα μπορούσε να εξαρτηθεί από το φιλί.

    Σύμφωνα με μια άλλη μελέτη του 2020, περίπου το 44% των συμμετεχόντων έχασε το ενδιαφέρον για κάποιον μετά από ένα κακό φιλί και το 14% ένιωσε πιο ελκυστικό σε έναν σύντροφο μετά από ένα υπέροχο φιλί. Έτσι, οι ερευνητές εντόπισαν 4 κύριες πτυχές ενός υπέροχου φιλιού, και αυτές είναι:

    – Η σωματική αίσθηση

    – Το άτομο που φιλάς

    – Ο χρόνος και ο τόπος

    – Τα συναισθήματα που προκαλούνται

    Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι όταν περιγράφουν τα καλύτερα φιλιά τους, οι περισσότεροι συμμετέχοντες δεν επικεντρώθηκαν στον μηχανισμό του φιλιού. Αντ ‘ αυτού, μίλησαν για έντονα θετικά συναισθήματα, όπως η αγάπη, το πάθος, η επιθυμία και, φυσικά, το άτομο που φιλούσαν. Ομοίως, η κακή τεχνική ήταν ο κύριος παράγοντας κατά την περιγραφή των χειρότερων φιλιών.

    Μεταξύ άλλων, μερικές μελέτες δείχνουν ότι το φιλί μπορεί να αξιολογήσει τη συμβατότητα. Όταν πλησιάζετε κάποιον, μπορείτε να αξιοποιήσετε στοιχεία και πληροφορίες όπως η μυρωδιά και η γεύση, που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν ασυνείδητα αν κάποιος είναι ο σωστός σύντροφος.

    Επομένως, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ένα υπέροχο φιλί αφορά περισσότερο τα συναισθήματα παρά την τεχνική. Έτσι, για σένα, κάποιος που φιλάει καλά για κάποιον άλλο, μπορεί να φιλήσει φρικτά. Τόσο απλό.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ