Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Netflix είχε τις περισσότερες εγγραφές των τελευταίων τεσσερισήμισι ετών

    Την μεγαλύτερη αύξηση συνδρομητών των τελευταίων τεσσερισήμισι ετών είδε το Netflix την προηγούμενη εβδομάδα.

    Σύμφωνα με την ανάλυση της εταιρείας Antenna, οι νέοι συνδρομητές ξεκίνησαν να γράφονται στην υπηρεσία από τις 23 Μαΐου, δηλαδή την ημέρα που το Netflix ξεκίνησε την ‘επίθεση’ στην αποτροπή του μοιράσματος των κωδικών των χρηστών του.

    Το Netflix είχε τις τέσσερις μεγαλύτερες μέρες του σε εγγραφές στις ΗΠΑ για τα τελευταία τεσσερισήμισι έτη που η Antenna έχει μετρήσει για την υπηρεσία streaming”, είπε η εταιρεία. “Με βάση τα πιο πρόσφατα δεδομένα, το Netflix είδε κοντά στις 100.000 καθημερινές εγγραφές στις 26 Μαΐου και στις 27 Μαΐου“.

    Το μοίρασμα των κωδικών βρίσκεται στο στόχαστρο της συνδρομητικής εδώ και πολύ καιρό. Πριν από δύο χρόνια, η εταιρεία είχε εισάγει ένα σύστημα επιβεβαίωσης, ενώ τον Μάρτιο του ’22 είχε ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να κάνει τεστ για να ξετρυπώσει τα ‘παράσιτα’. Τον Ιούλιο που μας πέρασε δοκίμασε το σύστημα προσθήκης περισσότερων ‘σπιτιών’, και τον περασμένο Φεβρουάριο αποκάλυψε το σχέδιό του, μέσα στο οποίο βρίσκεται και η επιπλέον χρέωση για όσους δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Άλλο ένα χαρακτηριστικό της συνδρομητικής είναι η μεταφορά προφίλ, η οποία επιτρέπει στον κόσμο να ‘χωρίσει’ κρατώντας τις πληροφορίες τους άθικτες. Όλα τα μέτρα σκοπεύουν να εφαρμοστούν πλήρως μέχρι τον Ιούνιο και οι premium συνδρομητές θα απολαμβάνουν πλέον επιπλέον χαρακτηριστικά.

    Φυσικά, πολλοί ήταν και εκείνοι που απείλησαν να φύγουν από τη συνδρομητική αν εφαρμοστούν τα εν λόγω σχέδια. Ωστόσο, η αναλογία των ανθρώπων που ήρθαν με αυτούς που έφυγαν ήταν +25,6% “συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο 60 ημερών”.

    “Οι ημερήσιες εγγραφές του Netflix έφτασαν κατά μέσο όρο τις 73.000 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αύξηση ύψους +102% συγκριτικά με τον μέσο όρο της προηγούμενης περιόδου 60 ημερών”, είπε η Antenna. Η εν λόγω αύξηση είναι ακόμα πιο σημαντική από τα αυξανόμενα ποσά που είδε η υπηρεσία κατά τη διάρκεια του 2020, όταν τα lockdowns ενάντια του COVID-19 είχαν ως αποτέλεσμα την παραμονή του κόσμου στο σπίτι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ