Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Netflix θα έχει και δωρεάν πακέτο

    Οι σειρές (κυρίως) αλλά και μερικές ταινίες τα τελευταία χρόνια είχαν φέρει σε σταθερά ανοδική πορεία το Netflix, ενώ τώρα μπορούν οι θεατές να βλέπουν κάποιο υλικό χωρίς να πληρώνουν συνδρομή.

    Το Netflix σε μια κίνηση μάρκετινγκ και για να φέρει περισσότερο κόσμο, δίνει δωρεάν περιεχόμενο μέχρι και 25% των διαθέσιμων τίτλων του, αρχής γενομένης από την Κένυα και μετά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

    Στόχος είναι η αύξηση της πελατείας, καθώς οι νέοι χρήστες, αφού κάνουν τις δοκιμές τους, να αρχίσουν να πληρώνουν για την πλήρη έκδοση, αλλά η πλατφόρμα θέλει να να διαπιστώσει αν η δωρεάν προσφορά περιεχομένου μπορεί να μετατρέψει τους χρήστες σε συνδρομητές επί πληρωμή.

    Οι χρήστες δεν θα μπορούν να κάνουν download για offline παρακολούθηση, ούτε να στριμάρουν το περιεχόμενο από το κινητό στην τηλεόραση τους. Από το Netflix δήλωσαν: «Αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, τότε είναι εύκολο να κάνει αναβάθμιση σε ένα από τα επί πληρωμή πλάνα μας και να απολαύσεις το πλήρες περιεχόμενο στην τηλεόραση και το λάπτοπ σου».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ