Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
More

  Το ολοκαίνουργιο Wagoneer S είναι ένα μοντέλο σταθμός για την Jeep

  Το ολοκαίνουργιο Wagoneer S είναι ένα μοντέλο σταθμός για την Jeep

  Αποδίδει 600 ίππους και πάνω από 800 Nm ροπή

  Το ολοκαίνουργιο Wagoneer S είναι ένα μοντέλο σταθμός για την Jeep. Αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μεγάλο SUV της μάρκας, υπηρετώντας ταυτόχρονα στο έπακρο όλες τις αξίες που έχουν της δώσει θρυλική υπόσταση.

  Αποδίδοντας 600 ίππους και πάνω από 800 Nm ροπή, το Wagoneer S ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4″ και η ηλεκτρική αυτονομία του ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα. Ταυτόχρονα, χάρη στην τετρακίνηση και το πρόγραμμα Selec-Terrain διαθέτει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες κίνησης ανεξάρτητα από τις επικρατούσες συνθήκες καιρού και εδάφους. Την ενέργεια στους κινητήρες παρέχει μια συστοιχία μπαταριών με τάση 400V και χωρητικότητα 100 kWh, που σε ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος (DC) μπορεί να φτάσει από το 20% στο 80% σε μόλις 23 λεπτά.

  Το νέο μοντέλο είναι χτισμένο επάνω στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα STLA Large, η οποία έχει δεχτεί τις κατάλληλες ρυθμίσεις προκειμένου να τονιστεί ο ειδικός χαρακτήρας της Jeep. Οι διαστάσεις, η ανάρτηση και το σύστημα κίνησης έχουν μελετηθεί ειδικά για την περίσταση και δίνουν στο Wagoneer S τη συναρπαστική επιτάχυνση και βέβαια τις εντυπωσιακές ικανότητες σε κάθε έδαφος.

  Χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα για τους εμπρός τροχούς και έναν για τους πίσω, το νέο μοντέλο είναι μόνιμα τετρακίνητο με συνεχώς μεταβαλλόμενη κατανομή ροπής. Και χάρη στις ρυθμίσεις Auto, Sport, Eco, Snow και Sand του Selec-Terrain, όλα τα επιμέρους υποσυστήματα συντονίζονται κατάλληλα ώστε να αποδίδουν βέλτιστα για κάθε περίσταση, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

  Ο ηλεκτρικός κινητήρας μαζί με την μετάδοση και τα ηλεκτρονικά ισχύος συστεγάζονται σε μια μονάδα που έχει εξελιχθεί από την Stellantis και έχει κόμπακτ μέγεθος. Παράλληλα έχει και κορυφαία αποδοτικότητα, ενώ για την ελαχιστοποίηση των απωλειών ενέργειας και τη μεγιστοποίηση της ηλεκτρικής αυτονομίας, οι εμπρός τροχοί απεμπλέκονται από τη μετάδοση όταν κάτι τέτοιο δε χρειάζεται.

  Jeep  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ