Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Το “One Piece” του Netflix θα βγει μόνο όταν το πει ο δημιουργός του

    Το "One Piece" του Netflix θα βγει μόνο όταν το πει ο δημιουργός του

    Από τότε που έγινε γνωστό ότι το live-action “One Piece” θα φτάσει στις οθόνες του Netflix μέσα στο 2023, οι fans δεν έχουν σταματήσει να αναρωτιούνται το πότε ακριβώς θα δούμε την νέα μεταφορά.

    Γι’αυτό και ο δημιουργός, Eiichiro Oda, δημοσίευσε ένα γράμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της συνδρομητικής όπου ξεκαθαρίζει ότι η σειρά δεν θα κυκλοφορήσει αν ο ίδιος “δεν είναι ευχαριστημένος” με το αποτέλεσμα.

    “Το Netflix έχει δεσμεύσει τεράστιες πηγές στην παραγωγή. Είχε ανακοινώσει ότι η σειρά θα βγει το 2023, αλλά υποσχέθηκαν ότι δεν θα την βγάλουν μέχρι να είμαι ευχαριστημένος”, αναγράφει χαρακτηριστικά ο Oda. Διαβάστε το παρακάτω:

    H live-action μεταφορά του “One Piece” ανακοινώθηκε το 2017 και πήρε και επίσημα το πράσινο φως στις αρχές του 2020. Αν και δεν είναι επίσημο ακόμα, η σειρά μπορεί να καλυπτει το arc “East Blue”, δηλαδή τα 100 πρώτα κεφάλαια του manga, όπου βλέπουμε τον Luffy να ξεκινά το ταξίδι του και να συγκεντρώνει το πλήρωμά του. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Eiichiro Oda, Marty Adelstein, Becky Clements, Steven Maeda και Matt Owens, με τους δύο τελευταίους να είναι και showrunner.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και τους Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, Mackenyu ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Jeff Ward ως Buggy, McKinley Belcher III ως Arlong, Vincent Regan ως Garp και Peter Gadiot ως Shanks.

    Η ιστορία επικεντρώνεται στους Straw Hat Pirates και τον καπετάνιο τους, τον 17χρονο Monkey D. Luffy, του οποίου η ζωή αλλάζει για πάντα όταν τρώει το καταραμένο “φρούτο του διαβόλου”, το οποίο του χαρίζει ελαστικό σώμα. Στόχος του πληρώματος είναι να βρουν τον θησαυρό One Piece, καθώς ο μύθος θέλει όποιον τον βρίσκει να γίνεται Βασιλιάς των Πειρατών. Το franchise, που δημιουργήθηκε από τον Oda, θεωρείται ένα από τα πιο κερδοφόρα όλων των εποχών με πάνω από $21 δισ. σε έσοδα, όχι μόνο από τις πωλήσεις του manga, αλλά και από anime, ταινίες, παιχνίδια και άλλα προϊόντα.

    Άγνωστη παραμένει ακόμα η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. Ανυπομονείτε για το live-action “One Piece”; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ