Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το One Piece ξαναήταν πρώτο στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Netflix

    Το “One Piece” κατάφερε να κατακτήσει για ακόμα μια εβδομάδα μια θέση στην καρδιά των συνδρομητών του Netflix, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρέθηκε στο Top 10 αποσπώντας 19,3 εκ. views.

    O αριθμός αυτός ξεφεύγει κατά πολύ από την σειρά που βρέθηκε στην δεύτερη θέση – την πέμπτη σεζόν του “Virgin River” – η οποία είχε μόλις 9 εκ. views. Ακόμα πιο κάτω ήταν η μίνι-σειρά “Who is Erin Carter?”, ενώ μια από τις νέες εισαγωγές της εβδομάδας, η τρίτη σεζόν του “Top Boy”, κατάφερε να φτάσει μέχρι στην τέταρτη θέση.

    Δείτε το Top 10 παρακάτω:

    Το One Piece ξαναήταν πρώτο στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Netflix
    (μέσω Netflix)

    Όσον αφορά τις ταινίες, το “You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” του Adam Sandller κυριάρχησε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα με 8,8 εκ. views, ενώ μια θέση πιο κάτω είδαμε το διαδραστικό “Choose Love”, κατά το οποίο ο θεατής επιλέγει το πως θα κυλήσει η ιστορία. Δείτε την λίστα παρακάτω:

    Το One Piece ξαναήταν πρώτο στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Netflix
    (μέσω Netflix)

    Αναφορικά, όσον αφορά τα μη αγγλόφωνα project, το Σουηδικό “A Day and a Half” και το Γερμανικό “Dear Child” κυριάρχησαν τις εκάστοτε λίστες με 6,5 εκ. και 10,2 εκ., αντίστοιχα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX