Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Outlander επιστρέφει για μια όγδοη και τελευταία σεζόν

    Το Outlander επιστρέφει για μια όγδοη και τελευταία σεζόν

    Για μια ακόμα σεζόν ανανεώθηκε η γνωστή ρομαντική σειρά του Starz, “Outlander”, ενώ ανακοινώθηκαν νέες πληροφορίες για το prequel.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, η κύρια σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες μας για μια όγδοη και τελευταία σεζόν που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Η επερχόμενη έβδομη σεζόν θα φέρει 16 επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι που μας έρχεται. Να υπενθυμίσουμε ότι στη χώρα μας, όλα τα επεισόδια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω του Netflix.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Πρωταγωνιστές θα είναι οι Sam Heughan, Caitriona Balfe, Sophie Skelton, Richard Rankin John Bell, Lauren Lyle και César Domboy. H ιστορία βασίζεται στα μυθιστορήματα της Diana Gabaldon, τα οποία στην χώρα μας κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Anubis, με κάθε ξένο βιβλίο να κόβεται σε δύο ελληνικούς τόμους.

    Παράλληλα, δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας επιπλέον πληροφορίες για το prequel που ανακοινώθηκε επίσημα τον Αύγουστο που μας πέρασε. Το νέο project θα λέγεται “Outlander: Blood of My Blood” και θα επικεντρώνεται στην ιστορία αγάπης των γονιών του Jamie Fraser, Ellen MacKenzie και Brian Fraser. Στο παρελθόν, η συγγραφέας είχε προϊδεάσει για την πιθανότητα δημιουργίας του μυθιστορήματος που θα επικεντρώνεται στους εν λόγω χαρακτήρες, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ακόμα.

    Ο showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, Matthew B. Roberts, υπέγραψε για να γράψει το ‘Outlander: Blood of My Blood’ και θα είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός της prequel σειράς”, λέει η ανακοίνωση του καναλιού (μέσω Variety). “Παράλληλα με τον Roberts, ο Ronald D. Moore θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στο prequel, μαζί με την Maril Davis. Οι Moore και Davis ανέπτυξαν το ‘Outlander’ για την τηλεόραση, υπό την εταιρεία παραγωγής τους, Tall Ship Productions. Οι Story Mining & Supply Company θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί και η Diana Gabaldon θα εκτελεί χρέη συμβούλου. Το ‘Outlander: Blood of My Blood’ θα είναι μια παραγωγή της Sony Pictures Television. Η εκτελεστική αντιπρόεδρος για τα original προγράμματα του Starz, Karen Bailey, θα επιβλέπει το prequel για χάρη του Starz”.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ