Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το παλάτι του Μπάκιγχαμ στέλνει γαλαρία τα κακά παιδιά, Χάρι και Μέγκαν

    Στη… γαλαρία ετοιμάζεται να στείλει το παλάτι του Μπάκιγχαμ τα «κακά» παιδιά της βασιλικής οικογένειας, Χάρι και Μέγκαν, σε περίπτωση που το αυτοεξόριστο ζευγάρι στις ΗΠΑ αποφασίσει να δώσει το «παρών» στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, καθώς πλέον έχουν υποβαθμιστεί στην ιεραρχία των Βρετανών γαλαζοαίματων.

    harry

    Οπως δήλωσε στο «Vanity Fair» η ειδικός στη βρετανική βασιλική οικογένεια Κέιτι Νίκολ, αν ο Χάρι και η Μέγκαν θελήσουν να λάβουν μέρος στο κορυφαίο γεγονός για τη βρετανική μοναρχία στο αβαείο του Ουεστμίνστερ, θα αντιμετωπιστούν όπως η ξαδέλφη του Χάρι, πριγκίπισσα Βεατρίκη. Η ανιψιά του βασιλιά Καρόλου κάθεται στις πίσω θέσεις στις σημαντικές βασιλικές εκδηλώσεις, καθώς τις πρώτες καταλαμβάνουν τα ανώτερα από εκείνη μέλη της βασιλικής οικογένειας.

    promo prince harry meghan markle

    Από τη στιγμή που ο Χάρι με τη Μέγκαν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον ενεργό τους ρόλο, ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έπεσαν χαμηλά στη βασιλική ιεραρχία, γεγονός που σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση θα βρεθούν στην ίδια σειρά με τη Βεατρίκη.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ