Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το… παραδοσιακό Πάσχα για κοσμικούς και celebrities σε βίλες και θαλαμηγούς

    Ο καιρός θα κρίνει την τελευταία στιγμή τα σχέδια των κοσμικών και των celebrities που ετοιμάζονται να γιορτάσουν το Πάσχα μακριά από την Αθήνα, η οποία προβλέπεται να ερημώσει!

    Αν και τα μετεωρολογικά δελτία αναφέρουν βροχές και μποφόρ, ήδη στους αγαπημένους τους προορισμούς από τις αρχές της Μ. Εβδομάδας βρίσκονται πολλοί επώνυμοι, όπως η Αντζελα Γκερέκου στην πατρίδα της, στην Κέρκυρα, καθώς ανεβάζει φωτογραφίες στα social media από τις βόλτες της στο Λιστόν με παλιές της φίλες αλλά και τον μακιγιέρ Δημήτρη Δημητρούλη. Τις άγιες μέρες θα τις περάσει με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, τηρώντας όλα τα έθιμα του νησιού, που λάτρευε και ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος και έβγαζαν κάθε χρόνο την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία τους στην πρώτη ανάσταση με το σπάσιμο των κανατιών.

    gerekou
    Στην Κέρκυρα η Αντζελα Γκερέκου

    Επεισοδιακά άρχισαν οι γιορτές για τη Μιμή Ντενίση. Ταξίδεψε στη βίλα της στον Θεολόγο για να περάσει το Πάσχα με την κόρη της Μαριτίνα, τη γραμματέα της Νατάσα και φιλικά της πρόσωπα, όταν ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης! Τα εξοχικά σπίτια προβλέπεται να έχουν την τιμητική τους σε όλη την Ελλάδα το φετινό, ήρεμο αλλά και άκρως προεκλογικό Πάσχα, καθώς οι περισσότεροι υποψήφιοι θα κάνουν Ανάσταση στις εκλογικές τους περιφέρειες προς αναζήτηση ψήφων. Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας θα ξεκουραστεί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους Παναγιώτη – Αντώνιο, στο αγαπημένο σπίτι-καταφύγιο της συζύγου του στην Πάτμο, όπου το Πάσχα γιορτάζεται σε κατανυκτική ατμόσφαιρα, με αποκορύφωμα την Ανάσταση στο Μοναστήρι, όπου το Ευαγγέλιο διαβάζεται σε επτά γλώσσες ανήμερα το Πάσχα, στη λειτουργία της αγάπης.

    ntenisi 2
    Η Μιμή Ντενίση στον Θεολόγο

    Στο δικό τους σπίτι στο «ιερό νησί» θα ξεκουραστούν ο συγγραφέας πρίγκιπας Μιχαήλ (εξάδελφος του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου) και η γλύπτρια σύζυγός του Μαρίνα Καρέλλα. Αγνωστα παραμένουν –λόγω πένθους– τα σχέδια της τέως βασιλικής οικογένειας όσον αφορά τις ημέρες του Πάσχα για το πού θα κάνει Ανάσταση η τέως βασίλισσα Αννα – Μαρία και ποια από τα παιδιά της θα βρεθούν κοντά της στην Αθήνα για να ανάψουν κερί τη Μ. Παρασκευή στον τάφο του Κωνσταντίνου στο Τατόι.

    Μπορεί να πέρασε η πανδημία, αλλά ο Covid-19 εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας και γι’ αυτόν τον λόγο πολλά αναστάσιμα δείπνα σε πολυτελή εξοχικά και θαλαμηγούς θα γίνουν σε κλειστό κύκλο. Οσοι επιχειρηματίες δεν ανοίξουν -λόγω αέρα, υγρασίας και μποφόρ- τα σπίτια τους στη Μύκονο θα ψήσουν αρνιά και κοκορέτσια στα εξοχικά τους στην Αράχοβα, όπου αναμένεται κοσμοπλημμύρα το φετινό Πάσχα.

    vernikou
    Η Μαρίνα Βερνίκου στην Αυστρία

    Eορταστικό κλίμα

    Αγαπημένο προορισμό κοσμικών οικογενειών αποτελεί κάθε χρόνο το ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο. Στο εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών θα κάνουν Ανάσταση πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, με πρώτο και καλύτερο τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και την οικογένειά του. Το εορταστικό κλίμα της Κυριακής του Πάσχα στα ξενοδοχεία του «Costa Navarino» θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι, όπου τον ρυθμό θα δώσουν ο dj Θαλής Πιτούλης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος, που συνδυάζουν το κλασικό με το εξωτικό. Στις αριστοκρατικές Σπέτσες, τόσο στο Παλιό Λιμάνι όσο και στην Ντάπια, θα δέσουν οι θαλαμηγοί γνωστών οικογενειών, όπως το 50μετρο «Mariu» του Κύπριου εφοπλιστή Ανδρέα Χατζηγιάννη και της οικογένειας Βαφειά.

    ioanna mpella
    Κούνια (Ιωάννα) Μπέλλα στις Μαλδίβες

    Αρόδο, όπως και πέρυσι το Πάσχα, αναμένεται να φιγουράρει το 106 μέτρων yacht -θηρίο του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου και της συζύγου του Αλεξάνδρας Προκοπίου, το οποίο διαθέτει 22 καμπίνες, στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν 44 άτομα. Πάντως, ο low profile μεγιστάνας κυκλοφορεί στο νησί με το ποδήλατό του.

    Πολλά είναι τα αναστάσιμα δείπνα και τα πασχαλιάτικα τραπέζια που ετοιμάζονται και πάλι, όπως παλιά, στις βίλες-απόρθητα φρούρια στο Πόρτο Χέλι. Την παράσταση κλέβει το κάλεσμα της αρχόντισσας Φωτεινής Λιβανού. Τα παιδιά της, η αδελφή της Αλεξάνδρα Πεταλά και αγαπημένοι φίλοι θα δώσουν το «παρών» στο διακριτικό πασχαλινό κάλεσμα με άρωμα Ελλάδας. Φυσικά και σε όλες τις υπόλοιπες βίλες της περιοχής, όπως των οικογενειών Χανδρή και Γιώργου Ραφαήλ, θα δοθούν παραδοσιακά γλέντια σε κλειστό κύκλο με οβελίες.

    Το ίδιο σκηνικό θα παιχτεί και στις βίλες των Σπετσών. Την Κυριακή του Πάσχα φημολογείται ότι θα δοθεί το καθιερωμένο γλέντι στη βίλα του Μάκη και της Ρούλας Μάτσα. Sold out από γνωστά, ισχυρά ονόματα είναι όλα τα τραπέζια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο». Στις Σπέτσες, μεταξύ άλλων, θα κάνουν Ανάσταση η Κλέλια Χατζηιωάννου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορίλα και τα παιδιά τους, και ο Στέλιος Χατζηιωάννου με την οικογένειά του.

    argyross
    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Μπέβερλι Χιλς

    Στις Κυκλάδες, παρά τον άστατο, όπως προβλέπεται, καιρό, θα γιορτάσουν το Πάσχα πολλοί και εκλεκτοί. Στη Σύρο, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, η Ελενα Σκουλά. Μεγάλο σουξέ αναμένεται να έχει φέτος η Πάρος με αρχηγό, όπως κάθε χρόνο, τον Γιάννη Πάριο και τη πρώην σύζυγό του Σοφία Αλιμπέρτη και τους γιους τους, την οικογένεια Εμμανουήλ Κοπελούζου και τον πρώην υπουργό Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο. Από την άλλη, ό,τι κι αν συμβαίνει, όσο κι αν ακριβαίνει το πετρέλαιο, όσα μποφόρ κι αν υπάρχουν, η Μύκονος θα συγκεντρώνει πάντα celebrities, φλας και σκάφη. Το πρώτο ραντεβού των κοσμικών προσκυνητών που καταλαμβάνουν τις άγιες ημέρες το νησί δόθηκε χθες, Μεγάλη Παρασκευή, στην περιφορά του Επιταφίου, στο Ματογιάννι, έξω από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη, και στη συνέχεια στα τραπέζια του Katrin. Ηδη στο αγαπημένο τους νησί βρίσκονται εδώ και μέρες η Χρύσα Φιλιππή – Κοντιζά και ο βιομήχανος Νέλλος Κανελλοπούλος με τη σύζυγό του Λη.

    Μπορεί το εστιατόριο Nammos στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου να μην ανοίξει για το Πάσχα, αλλά οι χλιδές με τους πανάκριβους οβελίες, τις ψαλμωδίες στην παραλία Jumeira και τα πυροτεχνήματα θα συμβούν στο Nammos Dubai, όπου θα δώσουν το «παρών» αρκετοί Ελληνες στο κάλεσμα του Ζαννή Φραντζέσκου.

    sianidis
    Ο Χάρης Σιανίδης στις Σεϊχέλλες

    Οσο για τα λιγοστά εξωτικά πασχαλινά ταξίδια, στην Καλιφόρνια ξεκουράζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Νίκα, στις Σεϊχέλες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ο pr man Χάρης Σιανίδης, ενώ από το Ντουμπάι στις Μαλδίβες πετάχτηκε η καλλονή Ιωάννα Μπέλλα. Τέλος, από την Αυστρία και το διάσημο θέρετρο Lech ανεβάζουν stories στο Instagram ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη σύζυγό του Μαρίνα Βερνίκου και τα παιδιά τους.

    {{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ