Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το πότε ξεκινούν τα “Lessons In Chemistry” ανακοίνωσε το Apple TV+

    Το πότε ξεκινούν τα "Lessons In Chemistry" ανακοίνωσε το Apple TV+

    Φθινοπωρινή πρεμιέρα αναμένεται να κάνει το “Lessons in Chemistry” με την Brie Larson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Σύμφωνα με το Deadline, η νέα δραματική μίνι-σειρά του Apple TV+ θα κάνει το ντεμπούτο της με διπλό επεισόδιο στις 13 Οκτωβρίου. Εκτός της πρεμιέρας, κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε από ένα επεισόδιο, με το φινάλε να έχει οριστεί για τις 24 Νοεμβρίου.

    H σειρά περιστρέφεται γύρω από την Elizabeth Zott, της οποίας “το όνειρο να γίνει επιστήμονας καταστρέφεται από την πατριαρχική κοινωνία της δεκαετίας του ’50. Όταν απολύεται από το εργαστήριό της, δέχεται μια δουλειά ως παρουσιάστρια μιας μαγειρικής τηλεοπτικής εκπομπής και αποφασίζει να μάθει, στο έθνος των παραμελημένων νοικοκυρών – και στους άνδρες που ακούνε ξαφνικά – πολλά παραπάνω από συνταγές”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Η υπόθεση βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Bonnie Garmus και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την βραβευμένη με Όσκαρ Larson (Room, Captain Marvel). Πλάι της θα παίξουν και οι Lewis Pullman ως Calvin Evans, Aja Naomi King ως Harriet Slone, Stephanie Koenig ως Fran Frask, Patrick Walker ως Wakely, Thomas Mann ως Boryweitz, Kevin Sussman ως Walter, Beau Bridges ως Wilson, Ashley Monique Clark ως Martha Wakeley και Derek Cecil ως Dr. Robert Donatti.

    Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Lee Eisenberg, Elissa Karasik και Emily Fox, ενώ τα σκηνοθετικά ηνία έχουν αναλάβει οι Sarah Adina Smith, Amber Templemore-Finlayson και Katie Ellwood. Στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε τους Larson, Eisenberg, Jason Bateman, Michael Costigan, Susannah Grant και Natalie Sandy.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ