Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To prequel του “Bridgerton” αποκτά το πρώτο του trailer

    To prequel του "Bridgerton" αποκτά το πρώτο του trailer

    Το Netflix έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer της νέας prequel σειρά που θα επικεντρώνεται στην ιστορία της βασίλισσας Charlotte από τον κόσμο του “Bridgerton”.

    Το “Queen Charlotte: A Bridgerton Story” θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 4 Μαΐου. Δείτε το trailer παρακάτω:

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Με επίκεντρο την άνοδο στη δημοσιότητα και την εξουσία της βασίλισσας Charlotte, το prequel από το σύμπαν του ‘Bridgerton’ αφηγείται την ιστορία του γάμου της νεαρής Βασίλισσας με τον βασιλιά George που πυροδότησε τόσο έναν μεγάλο έρωτα όσο και κοινωνική αλλαγή και δημιούργησε τον κόσμο των ευγενών της Αντιβασιλείας όπως τον γνωρίζουμε από τους χαρακτήρες του Bridgerton”.

    Οι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν είναι οι Golda Rosheuval ως Queen Charlotte, Adjoa Andoh ως Lady Agatha Danbury, Ruth Gemmell ως Lady Violet Bridgerton, Hugh Sachs ως Brimsley, ενώ νέες εισαγωγές είναι αυτές των India Amarteifio ως η νεαρή Queen Charlotte, Corey Mylchreest ως ο νεαρός King George, Arsema Thomas ως η νεαρή Agatha Danbury, Sam Clemmett ως ο νεαρός Brimsley, Michelle Fairley ως Princess Augusta, Richard Cunningham ως Lord Bute, Tunji Kasim ως Adolphus, Rob Maloney ως ο Βασιλικός Γιατρός και Cyril Nri ως Lord Danbury.

    Η δημιουργός του “Bridgerton”, Shonda Rhimes, είναι σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστική παραγωγός. Στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε τους Betsy Beers και Tom Verica, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και τα σκηνοθετικά ηνία. Στο σενάριο έχει βοηθήσει και ο Nicholas Nardini. Η σειρά είχε ανακοινωθεί τον Μάιο του 2021, ένα μήνα μετά την αποκάλυψη ότι το “Bridgerton” θα επιστρέψει για τρίτη και τέταρτη σεζόν και έρχεται υπό την συμφωνία που έχει υπογράψει η Rhimes με το Νetflix για οχτώ σειρές.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες της σειράς, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ