Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο του Prison Break επιστρέφουν σε νέα σειρά

    Ο Wentworth Miller και ο Dominic Purcell, που πρωταγωνίστησαν μαζί στο δημοφιλές δράμα του Fox “Prison Break“, επανενώνονται για να πρωταγωνιστήσουν στο Snatchback, ένα δράμα για ομήρους που βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Universal Television, σύμφωνα με τo Variety.

    “Εμπνευσμένο από τη ζωή ενός πραγματικού μυστικού αξιωματικού πληροφοριών που είναι ακόμα ενεργός στο πεδίο σήμερα,” το Snatchback “ακολουθεί μια ομάδα υψηλής ικανότητας ιδιωτικών συμβεβλημένων πρακτόρων καθώς ανακτούν ομήρους σε όλο τον κόσμο από μερικά από τα πιο εξωτικά και εξίσου επικίνδυνα μέρη του πλανήτη,” σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη. Ο Scott Rosenberg (The Shield, Chuck) θα είναι ο σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγό, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη σε ποιο δίκτυο θα προβληθεί.

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο του Prison Break επιστρέφουν σε νέα σειρά

    Ο Miller και ο Purcell έπαιξαν τα αδέλφια Michael Scofield και Lincoln Burrows στο Prison Break του Fox, που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2009. Επέστρεψε για μια αναβίωση, με τίτλο Prison Break: Resurrection, το 2017. Οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν επίσης στο Arrowverse του The CW, με τον Miller να παίζει τον κακό του The Flash, Captain Cold, και τον Purcell να παίζει τον Mick Rory στο Legends of Tomorrow.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ