Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο trailer από την σειρά Secret Invasion

    O Samuel L. Jackson επιστρέφει φυσικά στον ρόλο του Nick Fury για την σειρά και θα υπάρχουν οι παρουσίες των Emilia Clarke, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Killian Scott ενώ villain έχει ανακοινωθεί πως θα είναι ο Kingsley Ben-Adir και ο Christopher McDonald σε ρόλο που δεν γνωρίζουμε.

    Το «Secret Invasion» είναι βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ που κυκλοφόρησε το 2008. Οι Skrulls που έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν μορφή, θα αντικαταστήσουν πολλούς υπερήρωες της γης ως μέρος ενός σχεδίου με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία.

    Η σειρά συνδέεται με το Captain Marvel 2 αλλά και την σειρά Armor Wars, ενώ πίσω από τις κάμερες θα είναι οι σκηνοθέτες Thomas Bezucha (Let Him Go) και Ali Selim (The Looming Tower) και ακολουθεί το πρώτο trailer.

    Ο Kevin Feige έχει αναφέρει για την σειρά: “Μας ενδιαφέρει να δείξουμε την πλευρά της πολιτικοποιημένης παράνοιας του Secret Invasion με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές Samuel L. Jackson και Ben Mendelsohn, δύο απίθανοι ηθοποιοί που ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να έχει στη σειρά του και είμαστε τυχεροί για αυτό. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και φυσικά θα συνδεθεί με άλλα πράγματα και τους Skrulls με τρόπους που δεν έχει δει ξανά, αλλά ναι, ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Θέλαμε να κάνουμε σαν σειρά αυτό το storyline επειδή μας επιτρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικά που δεν κάναμε στο παρελθόν.”

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ