Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Το πρώτο trailer της σειράς του Fox, Gotham!

    Gotham

    H άνοδος των τηλεοπτικών σειρών που βασίζονται σε κάποιο comic, ή παλαιότερη κινηματογραφική ταινία καλά κρατεί.

    Μετά το “Fargo” στο τηλεοπτικό δίκτυο FX, αλλά και το “From Dusk Till Dawn” στο ίδιο κανάλι, σήμερα ήταν η σειρά του FOX να ανακοινώσει πως προχωρά με το “Gotham”, ένα prequel της εποχής της γνωστής πόλης πριν εμφανιστεί ο μασκοφόρος ήρωας της, Batman.

    Στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, παρατηρούμε πως η χρονική περίοδος συμπίπτει με τον πολύ πρόσφατο χαμό των γονιών του Bruce Wayne, στη γνωστή σκηνή έξω από το θέατρο. Παρ’όλα αυτά, όπως προείπαμε, η σειρά αφορά κυρίως την άνοδο του Commissioner Gordon στο αστυνομικό αξίωμα και τη γενικότερη εγκληματικότητα της πόλης πριν εμφανιστεί ο Batman για να την αλλάξει μία για πάντα. Οικείοι χαρακτήρες από το σύμπαν του comic της DC κάνουν την εμφάνιση τους στο trailer, όπως τη μελλοντική Catwoman, Selina Kyle, τον Penguin και την Poison Ivy. Άλλο ένα στοιχείο που μας άρεσε, είναι η περιρρέουσα σκοτεινή ατμόσφαιρα, απόλυτα ταιριαστή με το ύφος της Gotham.

    To δράμα θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο το προσεχές φθινόπωρο. Το cast περιλαμβάνει την Jada Pinkett Smith σε villain ρόλο, τον Ben McKenzie στο ρόλο του James Gordon, τον Donal Logue ως τον παρτενέρ του Gordon, ντετέκτιβ Harvey Bullock, αλλά και αρκετούς άλλους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ